• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rodinné míša řezy
Napište svůj komentář k receptu

Rodinné míša řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rodinné míša řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks vejce
    • 0,25
      lžíce cukr
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • sůl trochu
    • tuk na vymazání plechu
  • Krém
    • 3
      ks tvaroh
    • 0,25
      ks cukr 0,25 hrnku
    • 250
      g máslo
    • 1
      sklenice hnědý rum (sklenička)
    • čokoládová poleva
    • ztužený tuk do polevy

Postup přípravy receptu

1
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, kakao a nakonec do směsi vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný plech a upečeme. Necháme vychladnout a pak těsto potřeme tvarohem smíchaným s cukrem, máslem a rumem. Na závěr poléváme čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Míša řezy

Míša řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dapo | 18. 3. 2014 11:57

    coco já bych měla oboje pokojové teploty a navíc by neuškodilo máslo vyšlehat. dapo ;-)

  • dapo | 18. 3. 2014 11:52

    Zdravím, komentáře jsem přečetla a stejně nejsem sto dát recept dohromady, abych moučník upekla ve stoprocentní kvalitě. Řídím se tedy zde uvedenou radou : líná huba holé neštěstí. Ptám se tedy a) jak dlouho paní peče korpus. b) Na jakou teplotu má nastavenou troubu. c) Píše se tuk na vymazání tzn. opravdu nemám plech vysypat moukou? Nechytí se? =-O d) Množství cukru se mi nezdá, fakt jen 1/4 lžíce. Nebude těsto, kam patří podle receptu "trochu" soli, pak spíš slané než sladké? :-$ e) Jaký tvaroh mám použít vaničku nebo v papíru? f) A na konec rum, v receptu je sklenice v závorce sklenička tak nevím jestli 2dcl nebo 1/2dcl. Až toto budu znát mohu péci. :-)) Díky, díky dapo

  • coco | 23. 8. 2013 18:20

    Když smíchávám máslo, jakou přibližne má milt teplotu než ho dam k tvarohu?

  • Karel | 3. 5. 2013 17:03

    teda to je hodnocení už raději nikdy nic nepiš pak všem kazíš náladu

  • miša | 2. 3. 2013 17:25

    strašny recept :-X

  • iva nemcova | 26. 2. 2008 10:59

    Mily Lukas nepochopil smysl hodnoceni... Musime mu vysvetlit,ze se nehodnoti zpusob napsani receptu,nybrz by mel ohodnotit konecny "vyrobek"... A kdyz neco nevim,tak se zeptam ! Ne nadarmo se rika - lina huba,hole nestesti.

  • Olga | 26. 2. 2008 07:40

    Lukáš, prečo hneď 5 ? Veď skús zákusok upiecť, každá rúra pečie inak, tú svoju každá gazdinka dobre pozná.Ja pečiem na 180 stup.25 - 30 minút, možno v inej rúre stačí menej stup., to je individuálne. Skús a uvidíš.

  • Jarka O. | 26. 2. 2008 07:35

    Lukáš dělá asi vše zcela bez chybičky, když může sebemenší nedostatek někoho tak přísně hodnotit...Jen v tom jeho komentáři je chyb dost!

  • Tereza J. | 26. 2. 2008 07:15

    Lukáš, ty si ten múčnik nerobil, neochutnal a predsa dáš 5 ? Myslíš, že je to spravodlivé ? Moja nevedomosť predsa nie je chyba receptu. A ak ma niečo zaujíma a neviem to, tak sa spýtam. Zvyšok vysvetlila Di.

  • Di | 25. 2. 2008 19:43

    To jste - nebo jsi, viď? - trochu nespravedlivý, Lukáši. Každá trouba peče jinak a různou dobu a u některých nejsou stupně označené. Spíš by se měl naučit, jak poznat, kdy je piškot upečený. Snadno to jde, když to těsta vbodneš špejli. Pokud ji vytáhneš čistou, zazalepenou od těsta, je hotovo!

  • Lukas Pazdera | 25. 2. 2008 18:47

    zajimala by me teplota a cas peceni,cybi,tak davam 5

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Míša řezy
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Hnědý rum Kakao Máslo Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk Tvaroh Vejce Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Žahour

Žahour

Nivoví šneci

Nivoví šneci

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Brokolicové nebo květákové lívance

Brokolicové nebo květákové lívance

Debrecínská polévka se zeleninou

Debrecínská polévka se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

68
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou
53
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
46
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše
46
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Jablečné / Hruškové…
46
Bezlepkové koláče
Bezlepkové koláče

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Rodinné míša řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact