• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rizoto s rybičkami v tomatě
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto s rybičkami v tomatě

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto s rybičkami v tomatě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g rýže
    • 2
      plechovka rybičky v tomatu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 3
      ks zelená paprika 2-3
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Předvařenou rýži zalijeme horkou osolenou vodou a uvaříme doměkka. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Na to vložíme rybičky v tomatě (zbavených páteří) pokrájíme nadrobno, prohřejeme a promícháme s rýží. Na talíři zdobíme jemnými proužky nakrájené papriky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z ryb v tomatě

Pomazánka z ryb v tomatě

Rizoto s citronem

Rizoto s citronem

Rizoto zeleninové s kuřecím masem

Rizoto zeleninové s kuřecím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Vaňková | 17. 2. 2009 20:15

    ještě jsem do pokrmu přimíchala trochu taveného sýru - smetanita a bylo to perfektní

  • Marie R. | 12. 10. 2007 14:56

    Pane Petře,když vyhlášené národní španělské jídlo považujete za blaf,pak byste se neměl už k ničemu na těchto stránkách vyjadřovat. Připadá mi to velice omezené....a nehodnoťte co jste nezkusil.

  • Tereza Jarčušková | 19. 12. 2005 14:05

    Milý Peter, kuchárske umenie nespočíva v používaní sviečkovice, a drahých ingrediencí. Práve naopak, dobrého kuchára poznáte podľa toho, že vie variť aj z ničoho, podstatné je aj jednoduché jedlo naservírovať na tanier tak, že vám jedia už oči. Ani najlepší rezeň nebude chutiť, ak ho na tanier pohodíme. A vašim tónom rozprávať so ženami nesvedčí o vašej etikete. Takže radšej mizernejšia , ale slušnejšia kuchárka ako nevychovaný šéfkuchár interhotela.

  • Jana Han | 18. 12. 2005 00:20

    Tak me to nedalo a po vsech tech komentarich jsem to dnes vyzkousela. Muj muz se bohuzel vyjadril podobne jako Petr, takze si dovedu docela dobre predstavit Petrovu reakci. On totiz odjakziva odmital jist rybicky v tomate. Ja je naopak miluiji a tak nemam problem celou varku postupne vychutnat sama. Me to naopak velice chutna. Pamatuji si, ze nekdo kdysi vypravel, jak si v zime na kluzisti pochutnaval na chlebu namazanem jen horcici za 20 haleru a to jsme meli tehdy take divne pocity v zaludku. Zkuste to dat dnesnim detem jako pochoutku. Hold zalezi skutecne na chuti kazdeho a zrovna tak, jako kazda kritika se da vyjadrit ruznymi zpusoby, to take zalezi na kazdem. A tak budme radi, ze tato skvela web existuje a muzeme se setkavat s ruznymi lidmi z kucharskeho umeni a jejich skutecnymi nazory.

  • Petr | 17. 12. 2005 20:33

    Vážené dámy! Proč nepřiznáte,že tento recept je, řekněme, ne zrovna vzorem kuchařského umění? ano - rychlé,nenáročné ale to je asi tak všechno. Tak se omlouvám. Ale jíst to nebudu.

  • Helena | 17. 12. 2005 07:55

    Myslim,ze kdo recept nevyzkousel,nemel by psat komentar.Kazdemu chutna neco jineho.Uz jako deti jsme se ucili,ze o jidle se nemame vyjadrovat spatne.Paelu ji spousta lidi a nepovazuji ji za blaf.Moderni kuchari,ridici se znalostmi dietologu,michaji dohromady surovinytak,ze zpocatku budi neduveru(mozna proto,ze nekteri jsou dislektici) a konecny vysledek casto prekvapi .Nechceme li a vymirat na civilisacni choroby,musime zmenit jidelnicek,tak,jak se zmenil zpusob naeho zivota.

  • NIKA | 16. 12. 2005 20:26

    Souhlasim s temi, kdo maji pocit, ze suroviny jsou kvalitni a dohromady je to rychle a chutnea nutricne vyvazene jidlo,pokud se to ve finale posype syrem, nevidim duvod, proc by se mel nekdo pohorsovat nad estetikou - nam to chutna- mozna jeste dozdobit cerstvou zeleninou

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 19:19

    Mily Petre, stacilo napsat, ze vam to nechutna, autorku byste mel nechat na pokoj. Trochu tolerance neuskodi:-))

  • Petr | 16. 12. 2005 17:00

    Vařit umím, vařím rád, studoval jsem v Brně a peněz jsem moc neměl také.Tento blaf připadá jako španělská paela - taky hnus. Jinak ryby rád, rýži též ale ne takto.

  • vlado hagara | 16. 12. 2005 16:48

    Skôr by som hnal Petra, lebo takých čo vedia jedlo iba skritizovať poznám natucty, ale chytiť sa do niečoho a pripraviť niečo chutné to nie..., takže idem to práve vyskúšať a verím, že ma nikto nikde hnať nebude....

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 16:40

    Terezko ja ziram jak nezavisle na sebe jsme napsali skoro stejny komentar:-)))

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 15:10

    Petre, vy jste asi nikdy nezazil chuda studentska leta, tohle rizoto a varene testoviny s rybickovou konzervu byli na dennim poradku:-)) Kdyz zbyli penizky na syr, to byl skoro svatecni obed - menza daleko, jidlo tam stejne na houby, to nam pak tohle rizotko smakovalo:-))

  • Tereza Jarčušková | 16. 12. 2005 15:02

    Prečo by ste ju hnali ? My sme s manželom toto jedlo obľubovali v časoch, keď sme ako mladomanželia mali finančné suchoty. A musím povedať, že nám to chutí aj teraz, keď už financií je dosť. Keď bolo peňazí viac, tak sme si to posypali syrom. Jednoduché jedlo, rýchle a zdravé. Tak prečo taký komentár ?

  • Petr | 16. 12. 2005 14:53

    autorku bych hnal.......

  • manka | 1. 6. 2004 08:23

    Zkusila jsem tento recept protože jsem měla zrovna potřebné ingredience a měla jsem kupodivu úspěch - výborný fofr recept....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Rybičky v tomatu Rýže Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

Guláš s paprikami

Guláš s paprikami

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Vídeňské ořechové rohlíčky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Lasagne s rajčaty

Lasagne s rajčaty

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Krémová kapustová polévka

Krémová kapustová polévka

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

50
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
21
Demi glace
Demi glace
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Smažený pangasius trochu netradičně
Smažený pangasius trochu…
16
Banánové Margot řezy
Banánové Margot řezy

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

Patrik Hezucký (55): Skončil na vozíčku!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Rizoto s rybičkami v tomatě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact