• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rizoto s rybičkami v tomatě
Napište svůj komentář k receptu

Rizoto s rybičkami v tomatě

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rizoto s rybičkami v tomatě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g rýže
    • 2
      plechovka rybičky v tomatu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 3
      ks zelená paprika 2-3
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Předvařenou rýži zalijeme horkou osolenou vodou a uvaříme doměkka. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Na to vložíme rybičky v tomatě (zbavených páteří) pokrájíme nadrobno, prohřejeme a promícháme s rýží. Na talíři zdobíme jemnými proužky nakrájené papriky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pomazánka z ryb v tomatě

Pomazánka z ryb v tomatě

Mexické rizoto s ananasem

Mexické rizoto s ananasem

Rizoto s citronem

Rizoto s citronem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Vaňková | 17. 2. 2009 20:15

    ještě jsem do pokrmu přimíchala trochu taveného sýru - smetanita a bylo to perfektní

  • Marie R. | 12. 10. 2007 14:56

    Pane Petře,když vyhlášené národní španělské jídlo považujete za blaf,pak byste se neměl už k ničemu na těchto stránkách vyjadřovat. Připadá mi to velice omezené....a nehodnoťte co jste nezkusil.

  • Tereza Jarčušková | 19. 12. 2005 14:05

    Milý Peter, kuchárske umenie nespočíva v používaní sviečkovice, a drahých ingrediencí. Práve naopak, dobrého kuchára poznáte podľa toho, že vie variť aj z ničoho, podstatné je aj jednoduché jedlo naservírovať na tanier tak, že vám jedia už oči. Ani najlepší rezeň nebude chutiť, ak ho na tanier pohodíme. A vašim tónom rozprávať so ženami nesvedčí o vašej etikete. Takže radšej mizernejšia , ale slušnejšia kuchárka ako nevychovaný šéfkuchár interhotela.

  • Jana Han | 18. 12. 2005 00:20

    Tak me to nedalo a po vsech tech komentarich jsem to dnes vyzkousela. Muj muz se bohuzel vyjadril podobne jako Petr, takze si dovedu docela dobre predstavit Petrovu reakci. On totiz odjakziva odmital jist rybicky v tomate. Ja je naopak miluiji a tak nemam problem celou varku postupne vychutnat sama. Me to naopak velice chutna. Pamatuji si, ze nekdo kdysi vypravel, jak si v zime na kluzisti pochutnaval na chlebu namazanem jen horcici za 20 haleru a to jsme meli tehdy take divne pocity v zaludku. Zkuste to dat dnesnim detem jako pochoutku. Hold zalezi skutecne na chuti kazdeho a zrovna tak, jako kazda kritika se da vyjadrit ruznymi zpusoby, to take zalezi na kazdem. A tak budme radi, ze tato skvela web existuje a muzeme se setkavat s ruznymi lidmi z kucharskeho umeni a jejich skutecnymi nazory.

  • Petr | 17. 12. 2005 20:33

    Vážené dámy! Proč nepřiznáte,že tento recept je, řekněme, ne zrovna vzorem kuchařského umění? ano - rychlé,nenáročné ale to je asi tak všechno. Tak se omlouvám. Ale jíst to nebudu.

  • Helena | 17. 12. 2005 07:55

    Myslim,ze kdo recept nevyzkousel,nemel by psat komentar.Kazdemu chutna neco jineho.Uz jako deti jsme se ucili,ze o jidle se nemame vyjadrovat spatne.Paelu ji spousta lidi a nepovazuji ji za blaf.Moderni kuchari,ridici se znalostmi dietologu,michaji dohromady surovinytak,ze zpocatku budi neduveru(mozna proto,ze nekteri jsou dislektici) a konecny vysledek casto prekvapi .Nechceme li a vymirat na civilisacni choroby,musime zmenit jidelnicek,tak,jak se zmenil zpusob naeho zivota.

  • NIKA | 16. 12. 2005 20:26

    Souhlasim s temi, kdo maji pocit, ze suroviny jsou kvalitni a dohromady je to rychle a chutnea nutricne vyvazene jidlo,pokud se to ve finale posype syrem, nevidim duvod, proc by se mel nekdo pohorsovat nad estetikou - nam to chutna- mozna jeste dozdobit cerstvou zeleninou

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 19:19

    Mily Petre, stacilo napsat, ze vam to nechutna, autorku byste mel nechat na pokoj. Trochu tolerance neuskodi:-))

  • Petr | 16. 12. 2005 17:00

    Vařit umím, vařím rád, studoval jsem v Brně a peněz jsem moc neměl také.Tento blaf připadá jako španělská paela - taky hnus. Jinak ryby rád, rýži též ale ne takto.

  • vlado hagara | 16. 12. 2005 16:48

    Skôr by som hnal Petra, lebo takých čo vedia jedlo iba skritizovať poznám natucty, ale chytiť sa do niečoho a pripraviť niečo chutné to nie..., takže idem to práve vyskúšať a verím, že ma nikto nikde hnať nebude....

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 16:40

    Terezko ja ziram jak nezavisle na sebe jsme napsali skoro stejny komentar:-)))

  • Airan Novakova | 16. 12. 2005 15:10

    Petre, vy jste asi nikdy nezazil chuda studentska leta, tohle rizoto a varene testoviny s rybickovou konzervu byli na dennim poradku:-)) Kdyz zbyli penizky na syr, to byl skoro svatecni obed - menza daleko, jidlo tam stejne na houby, to nam pak tohle rizotko smakovalo:-))

  • Tereza Jarčušková | 16. 12. 2005 15:02

    Prečo by ste ju hnali ? My sme s manželom toto jedlo obľubovali v časoch, keď sme ako mladomanželia mali finančné suchoty. A musím povedať, že nám to chutí aj teraz, keď už financií je dosť. Keď bolo peňazí viac, tak sme si to posypali syrom. Jednoduché jedlo, rýchle a zdravé. Tak prečo taký komentár ?

  • Petr | 16. 12. 2005 14:53

    autorku bych hnal.......

  • manka | 1. 6. 2004 08:23

    Zkusila jsem tento recept protože jsem měla zrovna potřebné ingredience a měla jsem kupodivu úspěch - výborný fofr recept....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Rybičky v tomatu Rýže Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík jako od babičky

Králík jako od babičky

Nakládané sýrové kostky

Nakládané sýrové kostky

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Slaný dort I

Slaný dort I

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Jogurtovo-jablečná bábovka

Jogurtovo-jablečná bábovka

Papriková smetanová omáčka

Papriková smetanová omáčka

Avokádovo-bazalkové pesto

Avokádovo-bazalkové pesto

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
19
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Kroupový oběd (večeře)
Kroupový oběd (večeře)
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Rizoto s rybičkami v tomatě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact