• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řezy Rigoletto
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Rigoletto

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Rigoletto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 250
      g máslo
    • 120
      g moučkový cukr
    • 360
      g hladká mouka
    • malinový džem
  • náplň
    • moučkový cukr
    • 4
      vejce
    • 200
      g rozinky
    • 150
      g nasekané ořechy
    • 200
      g kandované ovoce
  • krém
    • 3
      vejce
    • 200
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 250
      g máslo
  • poleva
    • 100
      g čokoláda na vaření
    • 70
      g ztužený tuk

Postup přípravy receptu

1
Z másla, cukru a mouky zpracujeme těsto, dáme do chladničky na půl hodiny. Potom ho rychle vyválíme, přeložíme na plech a 10 minut při střední teplotě předpečeme. Teplé těsto potřeme malinovým džemem, navrstvíme náplň a dáme do trouby dopéct. Necháme vychladnout. Vychladlý koláč potřeme krémem a polejeme polevou.
2
Náplň: vejce s cukrem vyšleháme do pěny, pěnu nad párou za stálého šlehání zahřejeme, odstavíme, opatrně vmícháme ořechy, kandované ovoce a rozinky.
3
Krém: 3 vejce, cukr a kakao vyšleháme nad párou do tuha, necháme vychladnout. Potom vmícháme změklé máslo a vymícháme na krém. Polevu uděláme klasicky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

Citronové cheesecake řezy s vanilkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva O. | 1. 10. 2007 07:47

    Vynikající řezy - všichni jsme si o víkendu moc pochutnali. Je pravda že jsou dost sladké a dost syté, takže člověku stačí jeden kousek, ale pro slavnostní příležitos se určití hodí. Dávám 1.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2006 07:09

    Vajcia s cukrom vyšľahajte bez pary do hustej peny, až potom to dajte nad paru, nebude vám to dlho trvať.

  • beba | 23. 2. 2006 10:58

    Zdá sa to byť výborné, asi tiež skoro vyskúšam, len ma odrádza to šlahanie nad parou.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 2. 2006 07:47

    Tedy, Terezko, dneska mám při čtení Vašich receptů zase pusu plnou slin a skučím jako mlsný pes za výlohou řeznictví:-)). Nejhorší na tom je, že to sladké nesmím:-((

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Hladká mouka Kakao Kandované ovoce Malinový džem Máslo Moučkový cukr Nasekané ořechy Rozinky Vejce Ztužený tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová kaše

Bramborová kaše

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Kokosovo-čokoládová buchta s…

Játrová čína

Játrová čína

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Bryndzová pomazánka

Bryndzová pomazánka

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Nejlepší vánoční krůta

Nejlepší vánoční krůta

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

31
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
25
Tvarohová buchta tříbarevná
Tvarohová buchta…
17
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
14
Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
Vepřová panenka s…
13
Rychlá a výtečná kmínová polévka s kapustou
Rychlá a výtečná kmínová…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Řezy Rafaelo III.
Řezy Rafaelo III.
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
Řezy s černým rybízem
Řezy s černým rybízem
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Řezy s čokoládovým cappuccinem
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
  • Recepty.cz
  • Řezy Rigoletto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact