• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řezy Lambada II.
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Lambada II.

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Lambada II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 5
      ks vejce
    • 150
      g moučkový cukr
    • 150
      g hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Meruňkový krém
    • 2
      balíček fruttina s meruňkovou příchutí
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 750
      ml voda
  • Šlehačkový krém
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

1
Z bílků ušleháme sníh, postupně zašleháme cukr. Do tuhého sněhu zašleháme žloutky a zlehka vmícháme mouku s práškem. Vlejeme na vymazaný plech a upečeme (při 170 °C 20 minut). Z Fruttiny, vody a cukru uvaříme krém. Ještě horký krém navrstvíme na vychladlé těsto a necháme vychladnout. Na ztuhlý a dobře vychlazený krém natřeme šlehačkový krém (vyšleháme pevnou šlehačku se ztužovačem).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Řezy Raffaelo

Řezy Raffaelo

Řezy Margot

Řezy Margot

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 27. 3. 2006 06:56

    Fruttina je puding, ktorý sa nepripravuje s mliekom, ale s vodou. A vyrába sa s rôznymi príchuťami. Je škoda, že ten istý výrobca robí také rozdiely v Čechách a na Slovensku. Veď chute ľudí sú skoro rovnaké.

  • Jana Tomčíková | 24. 3. 2006 18:54

    U nás na Moravě byl ještě nedávno k dostání i malinový pudink, nevím přesně, ale myslím, že i teď.

  • Di | 24. 3. 2006 17:09

    Pudink s ovocnou příchutí je u nás v Čechách běžně asi jen jahodový a banánový, výjimečně malinový.

  • Tereza Jarčušková | 24. 3. 2006 12:08

    Je mi ľúto, keď v Čechách ho už nedostať. O českých výrobkoch nemám dokonalý prehľad, nežijem tam , chodím len na návštevy, tak sa na mňa nehnevajte, ale názvy českých výrobkov nemôžem dobre poznať. Niečo áno a niečo nie : )

  • Lada Kovářová | 24. 3. 2006 10:17

    Fruttina je pudinkový ovocný prášek (připravuje se s vodou) od Dr. Oetkera. Na Slovensku ho pořád v nabídce mají, ale u nás už ne :((

  • Jana z VM | 24. 3. 2006 09:54

    Co to je Fruttina ? Puding? Míváte v receptech uvedeny některé suroviny, které se v Česku buď nevyrábějí, nebo pod jinými názvy. Bylo by dobré uvést vždycky do závorky buď obdobný český výrobek, nebo český název. Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Fruttina s meruňkovou příchutí Hladká mouka Moučkový cukr Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Vejce Voda Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Dia roláda

Dia roláda

Bezlepková bábovka

Bezlepková bábovka

Čočková polévka s klobásou a zeleninou

Čočková polévka s klobásou a zeleninou

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

40
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
29
Kuřecí stehna na medu s jablky
Kuřecí stehna na medu s…
28
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
28
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Náhle zrušený koncert Burešové: Eva řekla, co se stalo!

Náhle zrušený koncert Burešové: Eva řekla, co se stalo!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Řezy Lambada II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact