• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Řezy Jaruška
Napište svůj komentář k receptu

Řezy Jaruška

autor: machule
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Řezy Jaruška
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 5
      ks vejce
    • 40
      g kakao
    • 200
      g cukr
    • 1
      dl mléko
    • 3
      lžíce polohrubá mouka
  • 1. náplň
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • 5
      lžíce horká voda
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 2
      dl šťáva z kompotu
    • 2
      lžíce marmeláda
  • 2. náplň
    • 200
      g máslo
    • 200
      g moučkový cukr
    • 50
      g tuk
    • 150
      g kokos

Postup přípravy receptu

1
Vyšleháme žloutky, cukr do pěny. Přidáme mléko, mouku, kakao a sníh z bílků. Vylijeme na plech a upečeme na 200 °C.
2
Na náplň pomeleme piškoty, přidáme ostatní přísady a zamícháme. Natřeme na piškot.
3
Na druhou náplň spaříme kokos mlékem, rozpustíme tuk a necháme vychladit. Vyšleháme máslo s cukrem, přidáme vychlazený tuk a kokos a vyšleháme. Natřeme na 1 náplň.
4
Celý řez polijeme čokoládou a posypeme kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové řezy Sandra

Jahodové řezy Sandra

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inka machackova | 19. 2. 2007 18:52

    Vladko není tam chyba,kakao piškot zahustí jako mouka.

  • Vlaďka | 19. 2. 2007 17:46

    Paní Inko, není v receptu chyba? Patří am skutečně jen 3 lžíce mouky a 200g cukru? Není to obráceně?Děkuji za odpověď.

  • Alena | 6. 2. 2007 09:59

    Řezy jsem pekla o víkendu, a musím konstatovat, že měly úspěch. Zmizely velice rychle a jsou vyníkající. Trochu mi připomínají recept Míša, který je s tvarohem. Jelikož mám moc ráda kokos, tak budu znovu pést. Kokos jsem si dala do mísy, uvařila mléko a pak přidávala do kokosu, aby byl vláčný.Doporučuji vyzkoušet, bude určitě chutnat.

  • Zdeňka Raindlová | 4. 2. 2007 16:42

    lenčo, není to žádná věda, kokos jenom přelijte vroucím mlékem.

  • lenča | 4. 2. 2007 14:32

    Recept se mi líbí,jenom nevím jak mám spařit mléko s kokosem.Díky za radu.

  • Zdeňka Raindlová | 1. 2. 2007 20:20

    Mám taky podobný předpis, a to se sirupem. Dost podobný předpis je i tady pod názvem Kokosové řezy.

  • Jitka H. | 1. 2. 2007 11:56

    Já mám tento recept právě se sirupem,není tam marmeláda ani kompot,ale sirup.

  • Dana | 1. 2. 2007 10:52

    Myslíte, že by bylo možné nahradit kompotovou šťávu sirupem? Abych nemusela kvůli tomu kupovat kompotované ovoce, které zde není využité. V nejhorším případě bych jej koupila, jelikož recept vypadá hodně lákavě k vyzkoušení. Určitě se podělím o zážitek z výsledku.

  • Lenka | 1. 2. 2007 09:38

    Takové řezy dělám také. Jsou pěkné barevně, ale také moc chutnají. Doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Hnědý rum Horká voda Kakao Kokos Marmeláda Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Šťáva z kompotu Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky

Obalované koblížky

Obalované koblížky

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Babiččin sádlový koláč

Babiččin sádlový koláč

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Hrachová, čočková, fazolová se slaninou - polévka

Hrachová, čočková, fazolová se…

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Americký hamburger z vyzrálého…

Slané cukroví

Slané cukroví

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
22
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
21
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Řezy Jaruška
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact