• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ravioli
Napište svůj komentář k receptu

Ravioli

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ravioli
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g mleté maso
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks vejce
    • 4
      lžíce dušený špenát
    • 0,50
      špetka pepř mletý
  • Těsto
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
  • Omáčka
    • 2
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 0,50
      lžíce tymián
    • 0,50
      lžíce pepř mletý
    • 5
      lžíce petrželka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrnek kečup - jemný
    • 4
      lžíce sýr

Postup přípravy receptu

1
Maso, nakrájenou cibuli a ostatní přísady pečlivě promícháme a necháme chvíli odpočinout. Zatím připravíme těsto ze všech uvedených ingrediencí a rozválíme ho na tenkou placku. Rádýlkem ho pokrájíme na čtverečky a na polovinu z nich poklademe hromádky masové směsi, ostatními čtverečky je přiklopíme. Řádně uzavřeme a v mírně osolené vroucí vodě uvaříme. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, tymián, pepř a petrželku, osolíme. Nakonec vmícháme kečup. Hotové ravioli na talířích polijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Ravioli plněné špenátem a tvarohem

Ravioli plněné špenátem a tvarohem

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anonim | 23. 2. 2017 18:54

    kečup?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • anonim | 23. 2. 2017 18:54

    kečup?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Trol | 29. 5. 2014 13:39

    přesně ,,asi gurmáni. pls místo kečupu použijte protlak nebo rajčata v konzervě bude to 100x chutnější. I když taky nevim co tam dělá ta petržel ,ale jinak je to god pokrm. :-D

  • klaribo | 26. 3. 2013 08:19

    Vyzkoušela jsem, ale nepovedlo se - nebude to asi receptem, ale spíš rukama :D takže uvidíme příště, jak to dopadne, jinak chuť výborná, proto dávám za 1 :)

  • Martin | 9. 2. 2013 15:56

    Kečup ????!!!! jak můžete použít kečup ? to je hrozny

  • klaribo | 23. 3. 2011 09:03

    Vyzkoušela jsem přsně dle tohoto receptu a dopadlo to dobře. akorát jsem Raviolli udělala poněkud větší :D a tak jsme měli MEGAraviolli, a náplň mi zbyla, tak je potřeba udělat více těsta a nebo rozválet na ještě tenší plát. Jinak pochoutka !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Dušený špenát Hladká mouka Kečup - jemný Mleté maso Pepř mletý Petrželka Rostlinný olej Sůl Sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí kýta na hříbkách

Telecí kýta na hříbkách

Ořechová bábovka III.

Ořechová bábovka III.

Hrstkové ovocné knedlíky

Hrstkové ovocné knedlíky

Vepřové kari

Vepřové kari

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Domácí nugát

Domácí nugát

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Pohankové lívance

Pohankové lívance

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

78
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
28
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Citronový koláč dle…
27
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
24
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
21
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Ratatouille IV.
Ratatouille IV.
Ratatouille s bramborami
Ratatouille s bramborami
Raubířovy zapečené těstoviny
Raubířovy zapečené těstoviny
Ravioli plněné špenátem a tvarohem
Ravioli plněné špenátem a tvarohem
Ravioli s čokoládovou omáčkou
Ravioli s čokoládovou omáčkou
Ravioli s náplní
Ravioli s náplní
  • Recepty.cz
  • Ravioli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact