• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rajské fazole s uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Rajské fazole s uzeninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
Rajské fazole s uzeninou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g rajčatové pyré nebo protlak
    • 500
      g uzenina špekáčky nebo papriková klobása
    • 40
      g hladká mouka
    • 1
      stroužek česnek větší
    • 10
      ks nové koření
    • 2
      ks bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika sladká
    • cukr krupice dle chuti
    • 1200
      ml vývar
    • 500
      g fazole předem uvařené a scezené

Postup přípravy receptu

1
Klobásy nakrájíme na kolečka a nasucho opečeme v kastrolu dozlatova. Pak je přendáme na talíř. Jsou dost tučné, takže nebudeme potřebovat přidávat tuk, naopak vypečený tuk z klobás použijeme dále. Pokud jsme si zvolili klobásy hodně libové, osmažíme je na kousku sádla.
2
Na vysmaženém tuku z klobás orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Poté vmícháme hladkou mouku, nasekaný česnek, nové koření a bobkový list, vše společně krátce osmažíme. Následně přidáme pyré a sladkou papriku a opět krátce osmažíme. Přilijeme vývar, dobře promícháme a povaříme cca 10 - 15 minut. Dle chuti osolíme, opepříme a dosladíme.

RADA: Jak krájet cibuli

3
Z omáčky vyndáme kuličky nového koření a bobkové listy a přisypeme předem uvařené a scezené fazole. Vše necháme projít varem, případně dochutíme a odstavíme. Vmícháme opečené klobásy a můžeme servírovat. Podáváme samostatně nebo s čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Polévka z fazolí a hub s topinkami

Polévka z fazolí a hub s topinkami

Fazole s játry a zeleninou

Fazole s játry a zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Cukr Fazole Hladká mouka Mletá paprika Nové koření Pepř mletý Rajčatové pyré Sůl Uzenina Vývar

Buřtguláš

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Dalamánky

Dalamánky

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Fajnový mix na topinky a do salátů

Fajnový mix na topinky a do salátů

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Minestrone

Minestrone

Těsto na domácí chleba

Těsto na domácí chleba

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Buřtguláš

Poslední sledované recepty

32
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Kofty s tzatziki
Kofty s tzatziki
18
Vepřové na pomerančích
Vepřové na pomerančích

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

Eva Decastelo (47) v celé kráse: Nahá a odvážná!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

Rajská polévka se špeclemi
Rajská polévka se špeclemi
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Rajská sváteční polévka
Rajská sváteční polévka
Rajské kapustové závitky
Rajské kapustové závitky
Rajské kuře na rozmarýnu
Rajské kuře na rozmarýnu
Rajský fenykl
Rajský fenykl
  • Recepty.cz
  • Rajské fazole s uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact