• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rafaelo IV.
Napište svůj komentář k receptu

Rafaelo IV.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rafaelo IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g omega ztužený tuk
    • 250
      g sušené mléko
    • 150
      g moučkový cukr
    • 100
      ml voda
    • mandle
    • kokos

Postup přípravy receptu

1
Do vychlazeného, rozpuštěného tuku zamícháme sušené mléko, moučkový cukr a vodu. Vypracujeme těsto. Na prkénku z něj vyválíme váleček, který nakrájíme na špalíčky.
2
Do každého kousku vložíme oloupanou mandli.
3
Vytvarujeme do kuličky a obalíme v kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rafaelo

Rafaelo

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kytina | 16. 12. 2015 13:03

    Tybrďo,mě se to srazilo,když jsem tam dala vodu! O:-)

  • Vávrová Vladimíra | 13. 12. 2014 12:13

    No kolem 50 kuliček někdy více někdy méně :) taky to záleží na jejich velikosti .))

  • S. | 6. 8. 2014 19:18

    proc by nebyl vhodny? tam neni psane, ze to mleko musi byt zivocisneho puvodu. si tam dej sojove nebo kokosove

  • T. | 14. 3. 2014 20:40

    Tento recept není vhodný pro vegany - prosím upravte, ať se to nezobrazuje ve výpisu receptů pro vegany.

  • Elžbíí
    Elžbíí | 18. 12. 2013 20:08

    skvělé!! <3

  • sisinka01 | 12. 12. 2013 17:36

    Eliško, z čeho myslíte že je třeba taková likérová špička nebo krém v pražských koulích z cukrárny? :-)

  • mlsoun9 | 3. 6. 2013 10:00

    fakt dobrej recept máma je dělala asi před měsícem :-) :-) :-)

  • Eliška | 15. 1. 2013 12:27

    Dobrý den, ještě pozastavuji nad tím, že se v dnešní době používá ztužený tuk

  • Delarue
    Delarue | 10. 1. 2013 17:24

    výborné

  • Kateřina | 20. 12. 2012 14:16

    Kolik kuliček se z uvedeného množství dá vymodelovat odhadem? Já jen, že my jsme doma strašní mlsálci a taky budeme muset dovézt ochutnávku ke tchýni a třem babičkám, tak abych toho uplácala dostatek :-D

  • evelyna.x | 11. 12. 2012 12:40

    Dobrý den nemusí být sušené mléko, které se kupuje běžně v potravinách ale může být i dětský sunar. Dnes už to vyjde na stejnou cenu.

  • Marie | 2. 12. 2012 11:25

    Dobry den, poradite mi prosim kde koupit susene mleko? Dekuji

  • Můrinka
    Můrinka | 2. 12. 2012 08:46

    Děláme podobně, pouze místo tuku dáváme máslo. Je to oblíbené cukroví našeho tatínka. <3 Co se týče těsta, nechávám vychladnout, aby pořádně ztuhlo, nedělám váleček, ale nabírám přímo lžičkou z hrnce. :-)

  • Lenča | 26. 11. 2012 11:53

    všechno hned uděláme. Kuličky nech <:-) na pul hodku vychladit..a dělej je tak tejden před vánocema přeju hodně štěstíčka

  • Lenča | 26. 11. 2012 11:49

    <3 nemůžu se dočkat až je budu dělat :-) <:-)

  • Petr Z | 9. 10. 2011 09:47

    Teda jak někdo do sebe může ládovat Omegu smíchanou s cukrem, no fuj...Další z řady receptů, jak za levno udělat napodobeninu a šířit osvětu po českých zemích, kde návod, jak s něčím vydrbat za pár kaček najde vždy své posluchače, že... Vždyť je to chuťově odporná mastnota, určená na smažení a pečení a obsahuje 15% sádla ! :-$ Takže kdo se potřebujete zbavit žlučníku, nebo v krátkém čase udělat ze sebe a svých potomků tlusté koule, dejte se do toho !

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic | 27. 6. 2011 22:38

    Nechala jsem vychladnout půl hodiny. Jinak je to lepší než kupované :-)

  • anonym | 5. 2. 2011 12:46

    Prosím Vás, mám těsto nechat na nějakou dobu vychladnout? Jestli ano, poradíte mi prosím, na jak dlouho? Předem děkuji... :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Pokrmy Moučníky Sladké Nepečené Cukroví Prosinec Chlazení Děti Vegetariáni Vegani Bez lepku Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kokos Mandle Moučkový cukr Omega Sušené mléko Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Nejlehčí pečené kuře a brambory

Nejlehčí pečené kuře a brambory

Gyros tousty z cukety - sterilované

Gyros tousty z cukety - sterilované

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Bramborovo-žampionová polévka se…

Doporučujeme

40 minut
Ostrokyselá čínská polévka

Ostrokyselá čínská polévka

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

29
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
24
Aspik s červenou řepou
Aspik s červenou řepou
18
Batátové jednohubky s hráškem a krevetami
Batátové jednohubky s…
17
Topinky se smaženicí
Topinky se smaženicí
16
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…

Zajímavé články

Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i na jazyku
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i…
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z čeho je vyrobit i čím je naplnit
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z…
Nevykašlete se na kašel: Zbavit se ho pomůže cibule, bylinky i obyčejný olej
Nevykašlete se na kašel: Zbavit se ho pomůže…
Lamington: Ikonický australský dezert, který zmizí ze stolu během chvilky
Lamington: Ikonický australský dezert, který…
AHA.cz Rozzuřený Janda toho má dost! Ostuda a útok do vlastních řad

Rozzuřený Janda toho má dost! Ostuda a útok do vlastních řad

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Z bojiště na módní mola: Kardigany se opět probojovaly na scénu. Letos jedou v pruzích, argylu i ozdobách

Z bojiště na módní mola: Kardigany se opět probojovaly na scénu. Letos jedou v pruzích, argylu i ozdobách

Ženy.cz Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Blesk.cz Janis Sidovský o Hámově nepovedeném vtípku na Slavících: Blbé kecy!

Janis Sidovský o Hámově nepovedeném vtípku na Slavících: Blbé kecy!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se zamiluje na první pohled a koho potrápí nečekaný výdaj?

Horoskop na další týden: Kdo se zamiluje na první pohled a koho potrápí nečekaný výdaj?

Další doporučené recepty:

Rabínův šoulet
Rabínův šoulet
Radeckého nákyp
Radeckého nákyp
Rafaelo
Rafaelo
Rafaelo kuličky
Rafaelo kuličky
Rafaelo se salkem
Rafaelo se salkem
Rafal-Rokl
Rafal-Rokl
  • Recepty.cz
  • Rafaelo IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact