• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rafaelo IV.
Napište svůj komentář k receptu

Rafaelo IV.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rafaelo IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g omega ztužený tuk
    • 250
      g sušené mléko
    • 150
      g moučkový cukr
    • 100
      ml voda
    • mandle
    • kokos

Postup přípravy receptu

1
Do vychlazeného, rozpuštěného tuku zamícháme sušené mléko, moučkový cukr a vodu. Vypracujeme těsto. Na prkénku z něj vyválíme váleček, který nakrájíme na špalíčky.
2
Do každého kousku vložíme oloupanou mandli.
3
Vytvarujeme do kuličky a obalíme v kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rafaelo

Rafaelo

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kytina | 16. 12. 2015 13:03

    Tybrďo,mě se to srazilo,když jsem tam dala vodu! O:-)

  • Vávrová Vladimíra | 13. 12. 2014 12:13

    No kolem 50 kuliček někdy více někdy méně :) taky to záleží na jejich velikosti .))

  • S. | 6. 8. 2014 19:18

    proc by nebyl vhodny? tam neni psane, ze to mleko musi byt zivocisneho puvodu. si tam dej sojove nebo kokosove

  • T. | 14. 3. 2014 20:40

    Tento recept není vhodný pro vegany - prosím upravte, ať se to nezobrazuje ve výpisu receptů pro vegany.

  • Elžbíí
    Elžbíí | 18. 12. 2013 20:08

    skvělé!! <3

  • sisinka01 | 12. 12. 2013 17:36

    Eliško, z čeho myslíte že je třeba taková likérová špička nebo krém v pražských koulích z cukrárny? :-)

  • mlsoun9 | 3. 6. 2013 10:00

    fakt dobrej recept máma je dělala asi před měsícem :-) :-) :-)

  • Eliška | 15. 1. 2013 12:27

    Dobrý den, ještě pozastavuji nad tím, že se v dnešní době používá ztužený tuk

  • Delarue
    Delarue | 10. 1. 2013 17:24

    výborné

  • Kateřina | 20. 12. 2012 14:16

    Kolik kuliček se z uvedeného množství dá vymodelovat odhadem? Já jen, že my jsme doma strašní mlsálci a taky budeme muset dovézt ochutnávku ke tchýni a třem babičkám, tak abych toho uplácala dostatek :-D

  • evelyna.x | 11. 12. 2012 12:40

    Dobrý den nemusí být sušené mléko, které se kupuje běžně v potravinách ale může být i dětský sunar. Dnes už to vyjde na stejnou cenu.

  • Marie | 2. 12. 2012 11:25

    Dobry den, poradite mi prosim kde koupit susene mleko? Dekuji

  • Můrinka
    Můrinka | 2. 12. 2012 08:46

    Děláme podobně, pouze místo tuku dáváme máslo. Je to oblíbené cukroví našeho tatínka. <3 Co se týče těsta, nechávám vychladnout, aby pořádně ztuhlo, nedělám váleček, ale nabírám přímo lžičkou z hrnce. :-)

  • Lenča | 26. 11. 2012 11:53

    všechno hned uděláme. Kuličky nech <:-) na pul hodku vychladit..a dělej je tak tejden před vánocema přeju hodně štěstíčka

  • Lenča | 26. 11. 2012 11:49

    <3 nemůžu se dočkat až je budu dělat :-) <:-)

  • Petr Z | 9. 10. 2011 09:47

    Teda jak někdo do sebe může ládovat Omegu smíchanou s cukrem, no fuj...Další z řady receptů, jak za levno udělat napodobeninu a šířit osvětu po českých zemích, kde návod, jak s něčím vydrbat za pár kaček najde vždy své posluchače, že... Vždyť je to chuťově odporná mastnota, určená na smažení a pečení a obsahuje 15% sádla ! :-$ Takže kdo se potřebujete zbavit žlučníku, nebo v krátkém čase udělat ze sebe a svých potomků tlusté koule, dejte se do toho !

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic | 27. 6. 2011 22:38

    Nechala jsem vychladnout půl hodiny. Jinak je to lepší než kupované :-)

  • anonym | 5. 2. 2011 12:46

    Prosím Vás, mám těsto nechat na nějakou dobu vychladnout? Jestli ano, poradíte mi prosím, na jak dlouho? Předem děkuji... :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Pokrmy Moučníky Sladké Nepečené Cukroví Prosinec Chlazení Děti Vegetariáni Vegani Bez lepku Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kokos Mandle Moučkový cukr Omega Sušené mléko Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová rýže

Šafránová rýže

Mleté maso se špenátem

Mleté maso se špenátem

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Jablečník bez vajec - jablečný koláč (buchta)

Jablečník bez vajec - jablečný koláč …

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Pečená vepřová plec s bramborem

Pečená vepřová plec s bramborem

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Pařížský dort
Pařížský dort
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
15
Nastavovaná kaše
Nastavovaná kaše
14
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Rabínův šoulet
Rabínův šoulet
Radeckého nákyp
Radeckého nákyp
Rafaelo
Rafaelo
Rafaelo kuličky
Rafaelo kuličky
Rafaelo se salkem
Rafaelo se salkem
Rafal-Rokl
Rafal-Rokl
  • Recepty.cz
  • Rafaelo IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact