• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rafaelo
Napište svůj komentář k receptu

Rafaelo

autor: janaon
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rafaelo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      balíček sušenky be-be
    • 3
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      ks žloutek
    • 1
      balíček vanilkový pudink nebo smetanový
    • 1
      kostka margarín Hera, Palmarín, atd.
    • 3
      hrnek kokos 2-3
    • 1
      plechovka kondenzované mléko 3 hodiny vařené ve vodě
    • 3
      ks sníh z bílku ze
    • mandle lupínky
    • vlašské ořechy
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Nejprve ve vodě uvaříme kondenzované mléko. Do 2,5 hrnka mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme žloutky, vanilkový cukr, pudink a přilijeme do vroucího mléka. Mícháme, dokud nevznikne hustá hmota - odstavíme, po 10 minutách občasného míchání přidáme celý margarín a kokos. Na plech dáme alobal a na něj klademe sušenky, kokosovou směs, já pokapávám sušenky rumem, potom zase vrstva sušenek a směs. Nakonec přidáme kondenzované mléko a povrch posypeme ořechy, mandlemi nebo čokoládou. Necháme přes noc v chladničce ztuhnout, druhý den krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fany-bv | 28. 2. 2016 19:42

    Tohle není Rafaelo,ale Tribitka,alespon já něco takového dělám a dostala jsem to pod tímto názvem.Jinak jeto opravdu dost zmatený recept...

  • majda | 13. 12. 2013 07:48

    jedna veliká hrůza O:-) :-S

  • sisinka01 | 12. 12. 2013 17:32

    Toto je hodně zmatený recept, buchta sice vypadá dobře ale zkoušet ji radši nebudu ;-)

  • albína | 18. 10. 2013 13:11

    katastrofa!!!!!!!!!!! :-P

  • Lucíšek Félů | 9. 2. 2011 10:12

    No souhlasím s Blanka Wr.Sníh do těsta?Ňáká blbost ne?No uvidíme(skusíme). :-S

  • Blanka Wr. | 23. 4. 2010 12:06

    Chtěla bych vyzkoušet, ale nerozumím tomu, že sníh se má dát do těsta (píše se v komentářích, v postupu není uveden vůbec). Co myslí autorka těstem, pokud vidím, jedná se o nepečený moučník. Mohl by se přidat jedině do krému nebo do karamelu, takže kam?Díky za odpověď.

  • Jana Sobolová | 17. 3. 2008 19:30

    Keď žĺtky preleješ mliekom a s ostatnými surovinami, tak ti vznikne hustá kaša. Nezrazí sa ti to,neboj. :-)

  • Laura | 11. 3. 2008 14:29

    Ahoj zdravím autorku receptu, nejsem buhvíjaká kuchařka , ale zajímalo by mě co se stane s těmi žloutky, když se přelijí do vroucího mléka?????

  • Jana Sobolová | 25. 1. 2008 10:03

    Skuste kondenzovane mlieko menej varit, nebude také tuhé a pôjde vám vyliať na kok.zmes.

  • Veronika | 24. 1. 2008 15:13

    Ale ako pridáme navrch to kondenzované mlieko? Veď keď sa uvarí, je úplne tuhé... Alebo sa to má tiež zapracovať do tej kokosovej zmesi?

  • veronika blsdkfjsl | 24. 1. 2008 10:02

    mnam

  • Jana Sobolová | 22. 1. 2008 09:59

    Sneh ide do cesta,ale nemusite ho tam davat,ked nechcete. Nic s nim nepokazite, treba vyskusat.

  • milena kubikova | 22. 1. 2008 08:42

    ja som si tak nejako myslela, ze ten sneh sa zapracuje do karamelu....aby bol lahsi...ale mozno sa mylim....

  • Zita Matejkova | 21. 1. 2008 22:35

    A ten sníh přijde prosím kam?

  • Jana Sobolova | 21. 1. 2008 18:46

    Co sa tyka bebe suseniek, je lepsie, ked si kupite dvoje, lepsie viac ako menej

  • milena kubikova | 21. 1. 2008 12:56

    rozhodne vyskusam, vyzera to zaujimavo

  • Lucka | 21. 1. 2008 12:13

    lákavý recept:-)u nás se vždycky po moučníkách z bebe sušenek vždycky zapráší:) - takže určitě vyzkouším.A ty oplatky jeden balíček stačí?Děkuji:)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Syrové Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Kokos Kondenzované mléko Mandle Margarín Mléko Sníh z bílku Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vlašské ořechy Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Jablečný koláč IV.

Jablečný koláč IV.

Rybízová buchta s čokoládou

Rybízová buchta s čokoládou

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Kyprý jablkový koláč

Kyprý jablkový koláč

Grilované obří krevety

Grilované obří krevety

Thajská polévka

Thajská polévka

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

25
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
24
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
13
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
10
Makové (ořechové) muffiny
Makové (ořechové) muffiny
9
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Qurrito jako z KFC
Qurrito jako z KFC
Rabínův šoulet
Rabínův šoulet
Radeckého nákyp
Radeckého nákyp
Rafaelo IV.
Rafaelo IV.
Rafaelo kuličky
Rafaelo kuličky
Rafaelo se salkem
Rafaelo se salkem
  • Recepty.cz
  • Rafaelo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact