• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.

autor: miccki
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 169
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Pudink
    • 1
      l mléko
    • 2
      ks puding
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      lžíce cukr
  • Těsto
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 250
      g moučkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 5
      ks vejce
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl voda
    • kakao
  • Ozdoba
    • 3
      kelímek zakysaná smetana
    • 3
      balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, z mouky, cukru prášku do pečiva, vajec, oleje a vody. Vylijeme ho na vymazaný a vysypaný plech, z toho 1/3 těsta smicháme s kakaem. Můžeme použít i kávu. Na toto těsto PŘED vložením do vyhřáté trouby 180 °C vylijeme horký pudink, který jsme si připravili zároveň s těstem. Po upečení, které trvá asi 45 minut, vyjmeme plech z trouby a ihned placku potíráme zakysanou smetanou smíchanou s vanilkovými cukry. Nakonec piškot posypeme kakaem či strouhanou čokoládou a skladujeme zásadně v chladu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

Jahodové řezy se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eliška | 1. 7. 2016 16:39

    Já dělám buchtu v menším pekáči,není tak široký a pod něj ještě šoupnu širší. Když něco vyteče, z pekáče se to lépe odstraňuje. ;-)

  • Vituš | 22. 4. 2016 21:02

    Dobré a rychlé řezy, sypu je strouhanou margotkou.

  • MIRKA | 10. 5. 2015 18:56

    bomba zákusek-děláme často!!! <:-)

  • emlady | 13. 2. 2015 20:15

    ch jo.... mi vždycky při pečení ten pudink vyteče do trouby... přebublá.. ale jinak výborné

  • Tonto
    Tonto | 28. 7. 2014 09:18

    Naše nejoblíbenější řezy, nikdy neurazí :P

  • Majkl | 2. 4. 2014 12:44

    ahoj sem vyuceny kuchar a jestly muzu poradit tak nejlepsi je nalit spodni vrstvu Svetlou pak tmavou a na vrch teprv svetly puding pokuvad nemas radsi coko puding tak tim padem opacne testa.a jeste lepsi je kdyz mas spodni cast tmavou a vselijak pak nalijes svetlou a puding nejaky barevny malinovy ci jahodovy ;-) preji vesele vareni peceni ;-) a dobrou chut ;-)

  • Eva | 26. 3. 2014 08:33

    Vždyť to je jasné jak facka. Nejdřív 3/4 světlého těsta, pak to obarvené a nakonec pudink. Upíct, potřít, posypat a sníst :-D .

  • Helena | 20. 1. 2014 16:15

    Taky jsem nějak nepochopila, jak se těsta a pudink vrství na sebe... Na fotce vypadá, že je světlé těsto, na tom pudink a na něm tmavé těsto ??? Znám tento recept trochu jinak - světlé těsto, van. pudink, zakys. smetana.

  • Brija | 19. 9. 2013 09:58

    Koláč vypadá moc chutně, jen mi není jasné, jestli ty dvě různě barevná těsta naliji hned na sebe a nebo se ten pudink vkládá mezi ně?

  • samulka
    samulka | 5. 2. 2013 23:09

    Vyborny a rychli :-*

  • Dany PB
    Dany PB | 22. 9. 2012 16:09

    Pekla jsem z poloviční dávky do kulaté formy. Pudink jsem dávala lžící podle druhého obrázku. Musím pochválit recept, dezert je to vynikající. Všem vřele doporučuji!

  • mendiska | 3. 8. 2012 18:35

    ŘEZY JSOU VÝBORNÉ, NAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ <3

  • Talrenspiren | 14. 6. 2012 10:04

    Svůj podobný recept jsem asi nejspíše ztratila když jsme se stěhovaly :-( Ale tenhle mě připadá uplně stejný dneska vyzkouším :)) snad se to povede :-)

  • Talrenspiren | 14. 6. 2012 10:04

    Svůj podobný recept jsem asi nejspíše ztratila když jsme se stěhovaly :-( Ale tenhle mě připadá uplně stejný dneska vyzkouším :)) snad se to povede :-)

  • Jana | 18. 4. 2012 20:02

    Já bych zkusila větší formu - pak by těsto nemělo vytéct. Jinak dno trouby mám celé pokryté alobalem, takže když něco vyteče, jednoduše vyhodím alobal a dám nový. :-)

  • bebe | 5. 4. 2012 16:08

    Dobrý den, při pečení mi pudink z buchty vytekl ven, připekl se na troubu a smrad jsem musela dostávat ještě pěkně dlouho. Máte někdo nějakou radu jak tomu předejít prosím? Vše jsem udělala podle návodu

  • Domča@Lea
    Domča@Lea | 12. 2. 2012 19:35

    Naprosto skvělá <3

  • terinqa | 1. 2. 2012 12:55

    Výborná buchtička,u nás velmi oblíbená pod názvem Barevná buchta,místo vanilkového pudinku totiž používám jahodový a výsledek je potom pěkně barevný :-)

  • Lucka | 26. 7. 2011 21:32

    Jsou opravdu moc dobré, až jsem byla překvapena :-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 25. 11. 2010 00:24

    Tento moučník je u nás v oblibě a je jednoduchý a výborný. Jen místo vody dávám mléko a místo moučka cukru dávám 20 dg cukru krupice. Pudink dávám na těsto lžící jednu za druhou a po upečení se udělají takové jamky. Foto přikládám a dávám za 1 :-)

  • Ladia
    Ladia | 8. 11. 2010 22:16

    2x

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilované kuře

Grilované kuře

Rakvičky se šlehačkou

Rakvičky se šlehačkou

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Šopský salát jinak

Šopský salát jinak

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Houbové lasagne

Houbové lasagne

Čokoládový dort IV.

Čokoládový dort IV.

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Vajíčková pomazánka Rabat

Vajíčková pomazánka Rabat

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Jednoduchá kokosová buchta
Jednoduchá kokosová…
16
Hovězí guláš v tlakáči
Hovězí guláš v tlakáči
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Pudinkové řezy
Pudinkové řezy
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou
Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou…
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Pudinkové řezy z listového těsta s…
Pudinkové šátečky
Pudinkové šátečky
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact