• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové řezy s ovocem

autor: pipulenka
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové řezy s ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 3
      lžíce cukr krystal
    • ovoce buď čerstvé nebo sterilované

Postup přípravy receptu

1
Vezmeme si hluboký plech, který vymažeme tukem. Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny, první vyválíme jako obdélník na velikost plechu a dáme na plech. Na těsto naskládáme dětské piškoty. Svaříme 1 litr mléka se dvěma pudinky, přidáme cukr a uvaříme klasický pudink, který horký nalejeme na připravené piškoty, poklademe ovocem a přikryjeme druhou polovinou listového těsta, vyvváleného na obdélník. Dáme péci na 25 minut, asi při 180 °C dle druhu trouby. Po vychladnutí namažeme marmeládou (rybízová je nejlepší) a natřeme citronovou polevou. Můžeme však jen pocukrovat.
2
Vše necháme tak tři hodiny ztuhnout, je to rychlé a výborné!!!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Pudinkové těstoviny s ovocem

Pudinkové těstoviny s ovocem

Rychlé pudinkové řezy

Rychlé pudinkové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 9. 4. 2011 17:38

    ...moučníky, řezy,... ;-)

  • zbynka olsakova | 8. 9. 2007 12:02

    musím taky napsat že je to výborné.použila jsem radu paní Jany a dala rum.ovoce máme jahody a polevu jsem si udělala citronovou.dávám za 1.

  • Jana Čechová | 13. 5. 2007 22:09

    Výborné, vřele doporučuji. Peči již nějaký ten pátek a vždy se hned sní. Jen ten první plát namažu pikantní marmeládou, na to dám piškoty pokapané rumem a pak pudink a ovoce. Je dobré vrchní plát pomazat rozšlehaným vajíčkem.

  • Ilona R. | 5. 5. 2007 17:42

    Tuto buchtu děláme často, je vždy rychle snězená, jen na piškoty dávám např. broskve a teprve pak pudink, je to fakt mňamka

  • Anonym | 30. 4. 2007 18:38

    Pekla jsem o víkendu.Řezy jsou opravdu výborné.Do litru mléka jsem dala 3 vanilkové pudinky,pudink byl krásně tuhý.Pekla jsem na 200stupňů,těsto krásně "listovalo".Doporučuji.Evam

  • EVA ONDROVÁ | 30. 4. 2007 18:26

    Tento recept je náš oblíbený,já ještě piškoty pokapu rumem a na ně dám nastrouhaná,ochucená jablka,tak jak paní Zuzana.Po vychladnutí dám čokoládovou polevu.Je to moc dobré,nejlépe studené z ledničky.

  • Zuzana Šindlerová | 27. 4. 2007 12:48

    Vynikající je také na piškoty dát nastrouhaná jablíčka se skořicovým cukrem, na to pudink.

  • Jana Melecká | 27. 4. 2007 11:40

    Recpt znám, u nás se tomu říká moučník na půl hodiny,neboť po vychladnutí je okamžitě snězený. Já jen dávám 0,9 l mléka a 2 pudinkové prášky, třeba i ovocné, jen ne čokoládové, ty vytékají z plechu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Dětské piškoty Listové těsto Mléko Ovoce Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí kapsa

Kuřecí kapsa

Sekané znojemské biftečky

Sekané znojemské biftečky

Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Pečený losos

Pečený losos

Rohlíky na ráno

Rohlíky na ráno

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Česnečka pro labužníky

Česnečka pro labužníky

Lilkový tatarák

Lilkový tatarák

Kvašený zeleninový salát Pickles

Kvašený zeleninový salát Pickles

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Kynuté máslové koláčky
Kynuté máslové koláčky
22
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
22
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
18
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangas v sýrovo…

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Jenovéfa Boková otevřeně o dceři (2): Mám velmi divokou holčičku

Jenovéfa Boková otevřeně o dceři (2): Mám velmi divokou holčičku

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Pudinkové řezy s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact