• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pudinkové čtverečky
Napište svůj komentář k receptu

Pudinkové čtverečky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinkové čtverečky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 450
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 4
      ks vejce
    • 3
      dl mléko
    • 1
      dl olej
  • Krém
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček puding dle chuti
    • 1
      kg jablka nastrouhaná
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Těsto: žloutky vymícháme s cukrem, přidáme vailkový cukr, mouku, mléko, olej a prášek do pečiva. Nakonec přimícháme sníh z bílků. Dáme upéct.
2
Krém: z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustý pudink. Ještě do horkého zamícháme nastrouhaná jablka (ty tam mírně změknou). Masu natřeme na upečené těsto. Posypeme nastrouhanou čokoládou.
3
Tento recept je možné měnit dle chuti. Do těsta přidávám 2 lžíce kakaa (pak je těsto tmavé a volím světlý pudink), nebo tam přidám kokos a pak volím čokoládový pudink. Místo jablek můžete použít i jiné ovoce.
4
Je to moc osvěžující a šťavnatý koláč.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čtverečky "Cappuccino"

Čtverečky "Cappuccino"

Čínské čtverečky

Čínské čtverečky

Žužu čtverečky

Žužu čtverečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 23. 8. 2016 19:40

    Využila jsem nahoru zbytek máslového krému z dortu - takže dole tmavý piškot, pak zlatá vrstva z jablek a nahoře čokoládový krém. Bylo to super...

  • Iva.ojoj | 22. 2. 2011 16:39

    těsto bylo naprosto vynikající, budu ho používat pro jiné koláče, ale ta náplň nic moc. chuťově nevýrazná a jak jablka zhnědnou, tak i nepříliš estetická. korpus opravdu hodně vyskočí, takže s tim je třeba počítat.

  • Anonym | 21. 9. 2007 12:13

    Buchtička je super, super!!!Cukru jsem dala jen 250g to nám stačilo. Pozor buchta je dost vysoká, bez pudinku určitě 4-5 cm, takže by šlo dělat těsto jen z poloviční dávky, nebo na větší plech, ale ten já bohužel nemám:-(

  • Jana Remková | 17. 9. 2007 10:30

    Nechápu,proč na takovém místě jste na sebe jedovatí.Recept z jablkama i recept anonyma může být velice zajímavý,tak ho uveřejněte i s postupem a pak budeme hodnotit,který je lepší.Jana

  • Anonym | 13. 9. 2007 16:37

    Nebylo to nic proti ničemu. Nevím na co útočíte tak ty čtverečky mě opravdu nenapadli, ale fajn, stačilo odpovědět bez toho sarkazmu. Vím, že popisuji jiný recept, taky proti tomuto vůbec nic nemám, jen trochu víc cukru, ale to je na tom jak kdo má rád. Jen sem chtěla přidat podobný receptík, když ho někdo vyzkouší fajn, když ne tak ne. Nikomu to nevnucuji.

  • Zita Matejkova | 13. 9. 2007 01:25

    Anonyme popisujete jiný recept-Řezy s pudinkem apod.,ale příště pozorně čtěte-pudink smícháme s jablky a natřeme na upeč.těsto ! Jinak cukru je tam opravdu hodně,nicméně bude určitě dobrý.

  • Šárka Tkáčová | 12. 9. 2007 17:25

    Anonyme,pudinkové čtverečky asi proto,že se na čtverečky koláč nakrájí. je na tom něco nepochopitelného?

  • Anonym | 12. 9. 2007 15:45

    Já tento recept znám trošičku jinak. Akorát nechápu ten název Pudinkové čtverečky, když žádné čtverečky nejsou. Uděláme těsto podle návodu, potom si uděláme pudink, který ještě horký vlejeme na syrové těsto. Dáme upéct. Po upečení na koláč rozetřeme směs ze 2 zakysaných smetan a 2 vanilkových cukrů a nastrouháme čokoládu nebo posypeme skořicí. Dáme do chladničky, je to výborné. Cukru je v tomto těstě opravdu mnoho já dávám 200g. Pudink nesladím.

  • Lenka Hrmová | 11. 9. 2007 14:30

    Je tam na mě moc cukru, vždyť je to skoro půl kila, určitě bych ubrala, ale jinak to vypadá zajímavě.

  • Majka Rončáková | 11. 9. 2007 13:06

    Neteče ten pudink, když se přimíchají jabka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Jablečný perník s tvarohem

Jablečný perník s tvarohem

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Francouzské Brambory
Francouzské Brambory
22
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Čočková polévka s uzenou krkovičkou
Čočková polévka s uzenou…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Seriálový fešák Bilina: Hrozil mu invalidní důchod! Kvůli bolestem nemohl spát ani chodit

Seriálový fešák Bilina: Hrozil mu invalidní důchod! Kvůli bolestem nemohl spát ani chodit

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Pudinková bábovka s rumem
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková mňamka
Pudinková mňamka
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
Pudinkové pokušení
Pudinkové pokušení
  • Recepty.cz
  • Pudinkové čtverečky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact