• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pudinková buchta rychlá a slabá
Napište svůj komentář k receptu

Pudinková buchta rychlá a slabá

autor: Eva P. Fr
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 21
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
Pudinková buchta rychlá a slabá
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 100
      g hladká mouka
    • 100
      g cukr
    • 0,50
      dl rostlinný olej
    • 0,50
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový pudink (z 1/2 mléka)
  • Poleva
    • zakysaná smetana
    • moučkový cukr
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme uvařený pudink. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané nizké kulaté formy (můžeme samozřejmě použít i pečící papír) a pečeme na 180 °C přibližně 35-40 minut. Na ještě horkou buchtu namažeme zakysanou smetanu smíchanou s cukrem (sladké podle chuti) a posypeme skořicí. Někdy místo skořice sypu borůvkami (mohou být i mrazené).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččina pudinková buchta

Babiččina pudinková buchta

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela | 8. 11. 2014 14:44

    Super, pekla jsem dokonce dvakrát za jeden den, protože byla hned snědená:-) A dnes peču znovu :-)

  • Dominika M. | 14. 4. 2014 18:30

    Tak teď jsem dopekla a hned ochutnala a opravdu výborná, jednoduchý recept, prostě super:)

  • Jana | 12. 1. 2014 18:16

    Rychlé, jednoduché, výborné :-)

  • Eva P. Fr | 4. 9. 2011 13:49

    dobry den, dnes jsem dala do buchty min cukru (jenom 75g) a olej nahradila mlekem (takze 1dl mleka celkem) a taky jsme si pochutnali. :-) Asi to je opradu otazka zvyku a chute kazdeho.

  • Tereza | 11. 8. 2011 15:24

    Dobrý den, mohu se zeptat neni 100g cukru na 100g mouky nějak moc? =-O děkuji :-)

  • Eva P. | 21. 10. 2009 15:01

    Pravda, mozna jsem to nemela pojmenovat "buchta". V Cechach to mozna znamena neco nadychaného, nevim. tahle "buchta" ale nadychana neni, jak uz jsem psala, je to spis tlusta palacinka ;-)

  • Eva P. | 21. 10. 2009 14:59

    Jestli muzu upresnit- buchta trosku pripomina silnou palacinku, takze se, myslim, nezdrcla, ale ma to tak byt ;-) . Autorka.

  • Hanka Vr | 7. 10. 2009 18:47

    Díky, já to beru s rezervou, teprve začínám a učím se.. Akorát mně teda bylo líto surovin.. Ale až budu zkušenější, asi jí ještě šanci dám, tahle buchta vypadá vážně lákavě. - A na ten Koláč z pekla se podívám, děkuji Vám za tip! -

  • Eva Kolčavová | 7. 10. 2009 08:17

    Hanko, nic si z toho nedělejte. Dopadla jsem úplně stejně. Zdrclo se to a bylo to jakoby nedopečené v prostředku. A to nejsem žádný začátečník. Péc už tuto buchtu určitě nebudu :-(

  • Di - | 7. 10. 2009 08:13

    Učený z nebe nespad´, říká se u nás v rodině, příští pokus bude určitě, Hanko, úspěšnější. Zkustě Koláč z pekla, kde se pudink lije na těsto teprve na plechu, tohle je na první pokus přece jenom trochu riskantní. Držím palce!

  • Hanka Vr | 7. 10. 2009 01:06

    Bohužel se mi nepovedla... vypadá zdrcnutě a nedopečeně uprostřed. Ale byl to můj první pokus o pečení vůbec...

  • Pája | 11. 7. 2008 13:33

    Dnes jsm ho upekla a dávám jedna s hvězdičkou! Je výborný, těsto se úplně rozpývá na jazyku. Do Zakysané smetany jsem přidala asi půlku velkého bélého jogurtu, aby bylo více polevy a je to mňamka. snad něco zbyde i rodině... :)

  • Pavla Kozáková | 11. 7. 2008 13:32

    Dnes jsm ho upekla a dávám jedna s hvězdičkou! Je výborný, těsto se úplně rozpývá na jazyku. Do Zakysané smetany jsem přidala asi půlku velkého bélého jogurtu, aby bylo více polevy a je to mňamka. snad něco zbyde i rodině... :)

  • Petra Zembinská | 15. 4. 2007 13:06

    Dopoledne jsem ho upekla a teďka jsme ho ochutnali. Moc nám chutná.

  • Gábina Houšková | 21. 3. 2007 13:12

    Aháá, tak to mě taky zmátlo, taky jsem si myslela, že se dá na plech nejdřív těsto a na něj ten uvařený pudink. Tohle je ovšem jiný recept. To určitě vyzkouším.

  • NMarta | 21. 3. 2007 11:47

    Paní Evo děkuji, zmátly mě komentáře....

  • Eva P. | 21. 3. 2007 11:13

    V tomto receptu ho pridavame do testa a potom peceme. Pudink musi byt tekuty (takze ne uplne vychlazeny), aby se dobre s testem promichal a nevznikly hrudky. Vznikne takové hustsi palacinkové testo. Dobrou chut !

  • NMarta | 21. 3. 2007 10:50

    Prosím, ten pudink se přidá do těsta nebo až na těsto? Jsem nějak zmatená.

  • Eva P. | 21. 3. 2007 07:58

    Ja osobne si nejdrive uvarim pudink, potom pripravim testo a pridam jeste teply pudink.Jestli vam staci mezi tim vychladnout, na tom myslim moc nezalezi.Pokusila jsem se poslat i fotku, ale nejak to nejde.

  • Sísa | 21. 3. 2007 07:23

    Já ten uvařený a jen teplý puding polévám na syrové těsto. Zakysanou smetanu sypu jemně skořicí.

  • Lenka K. | 20. 3. 2007 22:05

    puding by měl být takový vlažný...stačí, když v něm udržítě prst, rozhodně by neměl před nalitím na těsto začít tuhnout

  • Marie | 20. 3. 2007 09:05

    Mám dotaz, pudink má být uvařený a vychladlý ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Mléko Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Pletýnky, uzly

Pletýnky, uzly

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Vláčný makovník / makovec

Vláčný makovník / makovec

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

41
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
41
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
37
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
27
Králičí polévka - vývar
Králičí polévka - vývar
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Věra Křesadlová (†81): Živila se prodejem lampiček!

Věra Křesadlová (†81): Živila se prodejem lampiček!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka II.
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka mix
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková bábovka s rumem
Pudinková mňamka
Pudinková mňamka
Pudinkové čtverečky
Pudinkové čtverečky
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!
  • Recepty.cz
  • Pudinková buchta rychlá a slabá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact