Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Rebarborový koláč
Ořechovo-ananasová buchta
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Smažený tvarůžek v hermelínu
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Drožďová pomazánka s pepřem
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Gratinované brambory (nejen) se…
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše