• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pstruh se sýrem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh se sýrem a slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh se sýrem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pstruh
    • anglická slanina
    • hermelín Nebo Niva

Postup přípravy receptu

1
Do vykuchaného pstruha vložíme plátky sýra, celého poklademe plátky anglické slaniny a dáme na 45 minut péct a ke konci grilovat do trouby.
2
Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Bramborový salát se slaninou a sýrem

Bramborový salát se slaninou a sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Air Yeezy Jordan | 3. 7. 2013 14:11

    from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me. [url=http://pgaa.com/airyeezy.html]Air Yeezy Jordan[/url] <a href="http://pgaa.com/airyeezy.html" title="Air Yeezy Jordan">Air Yeezy Jordan</a>

  • Max | 20. 10. 2012 11:35

    ááá někdo se teď koukal na Ano šéfe - Rabářská bašta :-D

  • Petr | 18. 10. 2012 14:31

    Nejen podle mne je kombinace ryby a sýra prasárna. :-(

  • Anonymous | 26. 6. 2011 12:03

    martino, bez koukat na babicu. kdyz nebudes mit pstruha, dej tam treba mrazenyho kapra.... pstruha maj v kazdym rozumnym obchode.

  • zuza | 25. 3. 2011 10:42

    Vy jste prdlá :-D !

  • Jarka O. | 20. 3. 2011 18:45

    Tak proč tohle prostě nepřeskočíš a nehledáš recepty bez ryb?? O:-) :-!

  • teotka | 20. 3. 2011 07:50

    Nemám ráda ryby!!!!!!!

  • teotka | 20. 3. 2011 07:50

    Nemám ráda ryby!!!!!!!

  • Jos Patrik | 6. 7. 2007 20:00

    Jdu na to: můj plán je podobný jako Martiny. Díky za tip. Za chvilku napíšu výsledek!

  • Hamfl | 29. 4. 2006 16:22

    Jiná varianta - mám mikrovlnku s funkcí "crisp"Na prostředek crispu "prostěradlo" z angličanky, na něj filet ze pstruha, plátky sýra, další filet a přikrývka opět angličanka. Cca 5 min v mikrovlnce, pak kolem hnízdo z mražených hranolků a dalších 15 min. Část sýra se dostane ven, podteče pod hranolky a lehce se zabarví do hněda. Teď si vyberte co dřív (pstruha nebo kůrčičku). Pokud má být víc porcí, je dobře je oddělit již při přípravě na crispu, před tepelnou úpravou.Snad ještě - na pekáčku jsem používal i filety z lína a sumce, vždy výborný výsledek.

  • Martina Štědronská | 22. 11. 2004 11:47

    Vynikající. Můj tip- nesehnala jsem čerstvého pstroužka,tak jsem to zkusila z mražených lososových filetů a bylo to min. stejně chutné. Na vymazaný pekáček jsem dala mraženou zeleninuna ní cca 5 plátků anglické slaniny1 hermelín na plátkyna něj lososové filety (můžete nasolit a ocitrónovat)30 minut zapékání je OKMartina.

  • Anonym | 3. 9. 2004 14:42

    Vynikajici namka. Nezaspini se moc nadobi a je to opravdu dobre. Jen dost syte.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Hermelín Pstruh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šopský salát alá Verunka

Šopský salát alá Verunka

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Řezy s rebarborou

Řezy s rebarborou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Meruňkový koláč s müsli

Meruňkový koláč s müsli

Penne con polo

Penne con polo

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Frýdecká kotleta v alobalu

Frýdecká kotleta v alobalu

Ovocný koláč se žmolenkou

Ovocný koláč se žmolenkou

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

49
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
47
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
45
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
40
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
36
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Pstruh se sýrem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact