• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pstruh plněný česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh plněný česnekem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh plněný česnekem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      česnek
    • olivový olej
    • pstruh na osobu (pstruh kolem 30 cm)
    • kari
    • mletá paprika
    • podravka
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Vykuchaného pstruha "vyplníme" rozmačkaným česnekem který smísíme s mletou paprikou, kari a podravkou. Pak pstruha z každé strany pokapeme citrónem.
2
Dáme na rozpálenou pánvičku s olejem a z každé strany necháme na velkém ohni na 1-2 min., aby získal zlatohnědou barvu. Pak asi 5 min. z každé strany necháme dodělat na malém ohni. Podáváme s americkými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • J.K. | 16. 4. 2014 19:00

    výborné, jen musím příště více osolit

  • Jana | 22. 10. 2013 14:13

    Kolik toho koření? Rybu jsem ještě nikdy nedělala :/

  • LiliRipp | 13. 3. 2011 13:41

    Výborné, také ho obaluji v mouce a peču v troubě.

  • smolici
    smolici | 15. 1. 2011 19:58

    výborné, dělala jsem pstruha poprvé a chutnalo! (pro příště si musím pamatovat, že té "mády" dovnitř nesmím dát tolik - je na mě až moc pikantní)...a nechala jsem se inspirovat ostatními a obalila ho v mouce - krásně křupavé! děkuji

  • Helena Hlinková | 2. 7. 2010 12:37

    Taky jsem přidala sůl a obalila v mouce, ale jinak vynikající! Moc jsme si pochutnali! Píši 1*

  • bubli nator | 15. 11. 2009 18:52

    mnamka, je to plne jemne a lehke chuti

  • Lucie Sobotková | 4. 2. 2009 12:09

    Vynikající, jen musím ještě vyladit tu sůl. jinak to nemá chybu

  • Zuzana Ksirova | 30. 10. 2007 12:26

    Taky jsem dala napul olej a maslo a upekla jsem pstruha v troube. A jeste jsem ho osolila i zvenku. Jsem ve 2. mesici tehotenstvi a vsechno mi smrdi, ale tohle byla lahoda. Mela jsem s varenymi brambory, ale to je uplne jedno, co ma kdo rad.

  • Dagmar B. | 20. 10. 2007 13:05

    Recept jsem vyzkoušela a nemá to chybu. Také jsem osolila a obalila v hladké mouce. Jen jsem dala na smažení napůl máslo a olej.

  • Jitka D. | 8. 5. 2007 13:44

    Dala jsem za 1, protože recept opravdu nemá chybu. Mňam!

  • Jitka | 8. 5. 2007 13:34

    Právě jsem ho dobaštila... Je to opravdu mňam, mňam!!!! Pstruha jsem ale ještě posolila a obalila ho také v hladké mouce. Opravdu doporučuji všem.....!

  • Anonym | 3. 11. 2006 17:14

    Tak jsem to včera vyzkoušela.Ještě jsem pstruha ale z obou stran posolila bylinkovou solí.Moc mi o ale nechutnalo,bylo to dost suché.

  • Radka | 17. 9. 2006 17:22

    vyborne. Aby byla kuze krupavejsi, obalila jsem pstruha jeste v hladke mouce a teprve potom dala na panev. Napln byla super. Recept mam vytisknuty a ulozeny ve vlastni kucharce. Diky!

  • Marian obz. | 27. 8. 2006 16:57

    idem vyskusat a potom podam hodnotenie:)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Kari Mletá paprika Olivový olej Podravka Pstruh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po břeclavsku

Kapr po břeclavsku

Dušený špenát

Dušený špenát

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Bagely

Bagely

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Salát Caprese

Salát Caprese

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
11
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
10
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Ztracený míří na Letenskou pláň: Pokořil další rekord

Ztracený míří na Letenskou pláň: Pokořil další rekord

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Pstruh na oříškách
Pstruh na oříškách
Pstruh na rajčatech
Pstruh na rajčatech
Pstruh na tokajském víně
Pstruh na tokajském víně
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s hráškovými výhonky
Pstruh s hráškovými výhonky
  • Recepty.cz
  • Pstruh plněný česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact