Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Polská polévka z červené řepy
Lahůdkový guláš s fazolkami
Slaní šneci II.
Brokolice alá brokolice
Paprikové kostky se žampiony
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Fazole s kroupami a slaninou
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Pomazánka z pečeného česneku
Marry Me Chicken
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky
Nejjednodušší jablečný koláč