Pstruh na másle s kmínem
Krevety na česnekovém másle
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Byla to bašta... :-) Dík.
Fakt skvělej, teď jsem ho snědla a je to fakt bomba' :-))
Dáme si ho dnes k večeři
měli jsme s bramborovou kaší a zel.oblohou,VYNIKAJÍCÍ
Díky za tip, super delikatasa.
vynikající!!!
Výborná klasika, já ještě po opečení na pánvi dávám na cca 15 minut do trouby, maso se pak nádherně oddělí od kostí a při konzumaci odpadá neustále hlídání kostiček ;)
Pikantule
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Fazolková polévka II.
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Omáčka z vepřových jater
Závin z listového těsta se zelím a…
Bramborovo-fazolový salát
Borůvkový dezertík I.
Čokoládový koláč s blumami
Ostrokyselá čínská polévka
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky
Nejjednodušší jablečný koláč