• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v zeleninovém kabátku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 2
      ks mrkev vetší
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      ks kořen petržele
    • 4
      ks vejce 3 -
    • 2
      lžíce koření - adžika
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa prokrojením snížíme o polovinu, takže z jednoho prsa budeme mít dva řízky, nebo prso nakrájíme na více menších plátků. Maso osolíme a opepříme.
2
Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a smícháme s kořením a vajíčky.
3
V zeleninové směsi maso obalíme. Dbáme hlavně na nanesení zeleniny na jednu stranu, na tu druhou můžeme zeleninu nandat až při smažení na pánvi. Obalování není nijak pracné, jen se lépe dělá rukama než pomocí vidličky.
4
Řízky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova nejprve z jedné a pak z druhé strany. Neobracíme dřív než je pěkně zlatavý a zelenina se nám na řízku bez problému udrží.
5
Podáváme s bramborovou přílohou.
6
*Řízky jsou výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kořeněná prsíčka v kabátku

Kořeněná prsíčka v kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Holubová | 8. 10. 2015 13:03

    Výborné řízky, :-)) díky moc za recept.

  • Petra | 20. 4. 2014 12:16

    Do těstíčka jsem dala trochu mouky, tak se mi to patlalo ještě víc, ale nakonec to byla uplná lahoda.

  • Ája | 29. 6. 2013 14:27

    Trochu špinavé ruce, ale hodně dobrý oběd, děkuju.

  • Katka | 13. 2. 2013 12:14

    velký dík za celou rodinu :))

  • Markéta Malá | 9. 8. 2012 16:56

    Báječný recept , děkuju :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2012 08:40

    Neměla jsem koření Adžika, tak jsem do vajíček přidala jen mletou papriku a česnek, a nemělo to chybu, moc jsme si pochutnali. Ještě dva řízečky zbyly, tak se těším na studenou verzi :)

  • Josef Janáček | 20. 2. 2012 18:41

    Doporučuji osolit více než obvykle,řízky byly v zelenině slané málo,ale jinak velmi dobrý recept,který stál za zkoušku.Líbil se mi i ruční kontakt s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Drůbeží Oběd Večeře Smažení Velikonoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kořen petržele Koření - Adžika Kuřecí prsa Malý celer Mrkev Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře královny Kálí

Kuře královny Kálí

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Lilkové koláčky

Lilkové koláčky

Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Bryndzová pomazánka II.

Bryndzová pomazánka II.

Jednoduché kokosové řezy ala Bounty

Jednoduché kokosové řezy ala Bounty

Kávovo-ořechové řezy

Kávovo-ořechové řezy

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

41
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
39
Lovošská topinka
Lovošská topinka
27
Porn Star Martini
Porn Star Martini
13
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
11
Jablečná buchta
Jablečná buchta

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 16. 9. 2025: Kdo konečně dostane zasloužený kompliment a koho přepadne nostalgie?

Denní horoskop na úterý 16. 9. 2025: Kdo konečně dostane zasloužený kompliment a koho přepadne nostalgie?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Decastelo zalovila v archivu: Jak staré jsou tyhle Zlatokopky?!

Decastelo zalovila v archivu: Jak staré jsou tyhle Zlatokopky?!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč
Prune tart aneb netradičně opilý…
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact