• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v saténu
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v saténu

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v saténu
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • koření Na steaky
  • Těstíčko
    • mandlové lupínky - loupané
    • vegeta
    • hladká mouka
    • voda Či mléko
    • petrželová nať Čerstvá
    • bazalka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prso si rozkrojíme na dva kusy, rozklepeme jej a okořeníme.
2
**Příprava těstíčka**: do mísy - mouka, lupínky, vegeta, vejce, nasekaná petrželová nať a nasekaná bazalka, voda nebo mléko. Těstíčko zamícháme tak, aby mělo kašovitou konzistenci, no prostě tak, aby nám neboli vám nezklouzlo z masa. Již připravené plátky masa obalíme v těstíčku a dáme smažit do rozpáleného oleje, když chytá příjemně zlatavou barvu, tak je vyndáme z oleje a necháme chvilinku na ubrousku okapat. Kdo to už nevydrží, tak to může sníst samozřejmě hned, jde jenom o snížení tuku v jídle, protože to je dneska trendem.
3
Podáváme s různě upravenými brambory - já osobně bych doporučil americké brambory, které po upečení či usmažení vylepšíme česnekem, solí a máslem = americké brambory s česnekovým máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anina | 20. 9. 2006 11:23

    Moc dobrý jídlo.

  • ELA | 14. 9. 2006 09:32

    to my preventivně šplháme, abyste tu s námi zůstal :o)

  • martin jirout | 14. 9. 2006 00:16

    děkuji za vaše užasné komentáře, vždy mě dokážou velice potěšit....a jsou skvělou motivací vám psát další a další receptíky

  • Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 19:38

    Hanko, mandlové lupínky jsou plátky mandlí a najdete je v supermarketech hned vedle celých mandlí:-)

  • Hana P. | 13. 9. 2006 18:19

    Tak tohle bude ale "žrádýlko" ! A kdepak jsou k sehnání mandlové lupínky?

  • Tereza Martínková | 13. 9. 2006 14:29

    Martine, opravdu máte názvy jídel přímo úchvatné!!!...a po přečtení tohohle receptu se mi už šíleně blíhají sliny:)))

  • Airan | 13. 9. 2006 12:11

    Tohle vypada silne jedle:-)) Dobry napad, dekuji

  • Anonym | 13. 9. 2006 11:08

    nejen názvy :-))

  • Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 10:42

    Martine, máte úžasné názvy jídel:-)))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Hladká mouka Koření Kuřecí maso Mandlové lupínky - loupané Petrželová nať Rostlinný olej Vegeta Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Americká buchta

Americká buchta

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Čínské rizoto

Čínské rizoto

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

Těstoviny s rajčaty

Těstoviny s rajčaty

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Bramborovo-ledový salát

Bramborovo-ledový salát

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
33
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
24
Cizrnová polévka se žampiony
Cizrnová polévka se…
21
(ne)Kynutý závin podle Lidušky
(ne)Kynutý závin podle…
19
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Prsíčka v saténu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact