• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v saténu
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v saténu

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v saténu
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • koření Na steaky
  • Těstíčko
    • mandlové lupínky - loupané
    • vegeta
    • hladká mouka
    • voda Či mléko
    • petrželová nať Čerstvá
    • bazalka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prso si rozkrojíme na dva kusy, rozklepeme jej a okořeníme.
2
**Příprava těstíčka**: do mísy - mouka, lupínky, vegeta, vejce, nasekaná petrželová nať a nasekaná bazalka, voda nebo mléko. Těstíčko zamícháme tak, aby mělo kašovitou konzistenci, no prostě tak, aby nám neboli vám nezklouzlo z masa. Již připravené plátky masa obalíme v těstíčku a dáme smažit do rozpáleného oleje, když chytá příjemně zlatavou barvu, tak je vyndáme z oleje a necháme chvilinku na ubrousku okapat. Kdo to už nevydrží, tak to může sníst samozřejmě hned, jde jenom o snížení tuku v jídle, protože to je dneska trendem.
3
Podáváme s různě upravenými brambory - já osobně bych doporučil americké brambory, které po upečení či usmažení vylepšíme česnekem, solí a máslem = americké brambory s česnekovým máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anina | 20. 9. 2006 11:23

    Moc dobrý jídlo.

  • ELA | 14. 9. 2006 09:32

    to my preventivně šplháme, abyste tu s námi zůstal :o)

  • martin jirout | 14. 9. 2006 00:16

    děkuji za vaše užasné komentáře, vždy mě dokážou velice potěšit....a jsou skvělou motivací vám psát další a další receptíky

  • Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 19:38

    Hanko, mandlové lupínky jsou plátky mandlí a najdete je v supermarketech hned vedle celých mandlí:-)

  • Hana P. | 13. 9. 2006 18:19

    Tak tohle bude ale "žrádýlko" ! A kdepak jsou k sehnání mandlové lupínky?

  • Tereza Martínková | 13. 9. 2006 14:29

    Martine, opravdu máte názvy jídel přímo úchvatné!!!...a po přečtení tohohle receptu se mi už šíleně blíhají sliny:)))

  • Airan | 13. 9. 2006 12:11

    Tohle vypada silne jedle:-)) Dobry napad, dekuji

  • Anonym | 13. 9. 2006 11:08

    nejen názvy :-))

  • Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 10:42

    Martine, máte úžasné názvy jídel:-)))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Hladká mouka Koření Kuřecí maso Mandlové lupínky - loupané Petrželová nať Rostlinný olej Vegeta Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavařená kapie

Zavařená kapie

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová žemlovka (nádivka)

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Bramborovo-pórková polévka

Bramborovo-pórková polévka

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

65
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
52
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
44
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
31
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem
Zapečené tortilly s…

Zajímavé články

Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Blesk.cz Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

  • Recepty.cz
  • Prsíčka v saténu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact