• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka po toskánsku (v alobalu)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • mozzarella
    • oregáno
    • šunka
    • sůl
    • pepř mletý
    • cuketa mladá
    • paprika barevná
    • rajčata
    • olivový olej nebo rostlinný
    • brambory
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Množství surovin záleží na počtu strávníků, pro každého děláme porci samostatně zabalenou.
2
Kuřecí prso omyjeme a osušíme. Pak do masa uděláme několik hlubších zářezů, do nichž dáme plátky mozzarelly a šunky. Maso osolíme a opepříme. Z alobalu odtrhneme obdélníkový plát, do jeho středu naskládáme oloupané, pokrájené a osolené brambory, na které položíme připravené kuřecí prso, které poklademe nudličkami barevné papriky a obložíme plátky cukety a rajčaty. Dochutíme oreganem, zakápneme troškou oleje a pečlivě zabalíme. Alobal se nesmí protrhnout!
3
Balíčky opatrně přeneseme na plech, podlijeme troškou vody a pečeme v předehřáté troubě asi 60 minut.
4
Podáváme přímo na alobalu položeném na talíři.
5
* Do balíčků můžeme přidat navíc ještě bazalku, česnek... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • paja | 4. 11. 2015 16:44

    skvele

  • Andrea Stanečková | 19. 8. 2014 11:09

    Výborné jídlo.Maso bylo šťavnaté a jen se rozsýpalo a šťávička byla taky oukej. <:-)

  • Kamila B.
    Kamila B. | 25. 10. 2013 10:16

    Autor říká, že na 180 stupňů. :-)

  • Ivet | 24. 10. 2013 14:10

    Na kolik stupňů se to peče?.

  • Chladkova | 1. 7. 2012 14:17

    Vyborne, pekli jsme je na grilu - mnam.

  • Monika | 18. 1. 2012 15:10

    Výborná šťáva nasákla do brambor :-P , celé to bylo výborné :-* .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Dietní Děti Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Cuketa Kuřecí prsa Mozzarella Olivový olej Oregáno Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Hlávkový salát s avokádem

Hlávkový salát s avokádem

Perník II.

Perník II.

Americká pizza

Americká pizza

Mazanec vánočka III.

Mazanec vánočka III.

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Bábovka olejová II.

Bábovka olejová II.

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
24
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Ječná kaše s luštěninami, základní recept
Ječná kaše s luštěninami…

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Brzobohatá u konce s dechem: Nekompromisní rozhodnutí Ondřeje

Brzobohatá u konce s dechem: Nekompromisní rozhodnutí Ondřeje

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Zrádci 2: Program, účastníci, pravidla a kde sledovat živě?

Zrádci 2: Program, účastníci, pravidla a kde sledovat živě?

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na říjen: Kdo potká osudovou lásku a kdo zbohatne?

Výklad karet Lenormand na říjen: Kdo potká osudovou lásku a kdo zbohatne?

Další doporučené recepty:

Provensálský salát
Provensálský salát
Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
  • Recepty.cz
  • Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact