• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Prošívaná deka s ovocem

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prošívaná deka s ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Odměřujeme na 2 dl sklenice
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      sklenice cukr
    • 3
      lžíce kakao
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 0,50
      sklenice mléko
    • 4
      ks vejce
  • Náplň
    • 3
      lžíce cukr
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g kandované ovoce
    • 500
      g měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

1
Všechny sypké přísady dáme do mísy, zaděláme olejem, vejci a mlékem v lité těsto. Rozprostřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem. Uhladíme a na celý povrch těsta nastříkáme zdobícím sáčkem nebo sáčkem od mléka s uříznutým rohem mřížku z tvarohové náplně. Tvarohové mřížky ozdobíme jemně nasekaným kandovaným ovocem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renata | 17. 5. 2006 18:30

    Dobrý, ztracily jsme kuchařku tak sláva našel se receptík.Mám sním dobré zkušenosti, peču ho už několik let

  • Zdena z JM | 26. 4. 2006 13:36

    Chuťově ušel,ale špatně se jedl.Rozpadal se.

  • Verulinka | 22. 10. 2005 12:02

    Pekla jsem včera a dnes jsme koláč snídali. Vypadá moc hezky s těmi bílými mřížkami na kakaovém těstě. Zdál se nám ale trochu sušší. Dělala jsem s borůvkami, ale na kakaovém těstě moc nevyniknou.

  • Lidka | 21. 10. 2005 19:26

    Myslíte, že tento koláč zvládnu? Je mi 15, nemám zkušenosti s pečením,mamča také moc nepeče, ale hrozně ráda to jím. Asi to vyzkouším, jenom bych potřebovala vědět jak to mám pect dlouho v elektrické nebo horkovzdušné troubě a na kolik stupňů

  • Alina | 19. 10. 2005 17:58

    S ovocem mezi tvarohem, fakt výborné

  • Stanislava Novotná | 8. 10. 2005 20:27

    Mezi tvarohové mřížky dávám barevné čerstvé ovoce - jahod, borůvky, neruňky apod. a tvarohové mřížky posypu sekanými ořechy, to je potom chuťovka

  • Vlastimila Vacková | 7. 10. 2005 19:43

    Buchta je moc fajn, i hezká na vzhled

  • Kája | 7. 10. 2005 19:39

    Výborná buchta, rychlá a dobrá, místo kandovaného ovoce nahrazuji někdy syrovým ovocem nebo mraženým hlavně jahodami nebo malinami. Dávám je na těsto mezi mřížky tvarohu , to je pochoutka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Kandované ovoce Měkký tvaroh Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marmeláda z bezinek a jablek

Marmeláda z bezinek a jablek

Losos s citronovou omáčkou

Losos s citronovou omáčkou

Donuty

Donuty

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč - výborný

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

El Paso Kořenící směs na fajitas…

Karbanátky s cuketou

Karbanátky s cuketou

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

36
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
22
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
17
Maďarský guláš
Maďarský guláš

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Nemocná Laďka Něrgešová (49): Detailní záběry léčby rakoviny!

Nemocná Laďka Něrgešová (49): Detailní záběry léčby rakoviny!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact