• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Prošívaná deka s ovocem

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prošívaná deka s ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Odměřujeme na 2 dl sklenice
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      sklenice cukr
    • 3
      lžíce kakao
    • 0,50
      sklenice rostlinný olej
    • 0,50
      sklenice mléko
    • 4
      ks vejce
  • Náplň
    • 3
      lžíce cukr
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g kandované ovoce
    • 500
      g měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

1
Všechny sypké přísady dáme do mísy, zaděláme olejem, vejci a mlékem v lité těsto. Rozprostřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem. Uhladíme a na celý povrch těsta nastříkáme zdobícím sáčkem nebo sáčkem od mléka s uříznutým rohem mřížku z tvarohové náplně. Tvarohové mřížky ozdobíme jemně nasekaným kandovaným ovocem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renata | 17. 5. 2006 18:30

    Dobrý, ztracily jsme kuchařku tak sláva našel se receptík.Mám sním dobré zkušenosti, peču ho už několik let

  • Zdena z JM | 26. 4. 2006 13:36

    Chuťově ušel,ale špatně se jedl.Rozpadal se.

  • Verulinka | 22. 10. 2005 12:02

    Pekla jsem včera a dnes jsme koláč snídali. Vypadá moc hezky s těmi bílými mřížkami na kakaovém těstě. Zdál se nám ale trochu sušší. Dělala jsem s borůvkami, ale na kakaovém těstě moc nevyniknou.

  • Lidka | 21. 10. 2005 19:26

    Myslíte, že tento koláč zvládnu? Je mi 15, nemám zkušenosti s pečením,mamča také moc nepeče, ale hrozně ráda to jím. Asi to vyzkouším, jenom bych potřebovala vědět jak to mám pect dlouho v elektrické nebo horkovzdušné troubě a na kolik stupňů

  • Alina | 19. 10. 2005 17:58

    S ovocem mezi tvarohem, fakt výborné

  • Stanislava Novotná | 8. 10. 2005 20:27

    Mezi tvarohové mřížky dávám barevné čerstvé ovoce - jahod, borůvky, neruňky apod. a tvarohové mřížky posypu sekanými ořechy, to je potom chuťovka

  • Vlastimila Vacková | 7. 10. 2005 19:43

    Buchta je moc fajn, i hezká na vzhled

  • Kája | 7. 10. 2005 19:39

    Výborná buchta, rychlá a dobrá, místo kandovaného ovoce nahrazuji někdy syrovým ovocem nebo mraženým hlavně jahodami nebo malinami. Dávám je na těsto mezi mřížky tvarohu , to je pochoutka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Kandované ovoce Měkký tvaroh Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Zapečený květák III.

Zapečený květák III.

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Jablečný koláč (buchta)

Jablečný koláč (buchta)

Švejkův salát domácí

Švejkův salát domácí

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Pečená dýně

Pečená dýně

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Vepřový perkelt s tarhoňou
Vepřový perkelt s…
14
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact