• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka krémem a banány
Napište svůj komentář k receptu

Prošívaná deka krémem a banány

0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prošívaná deka krémem a banány
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1,20
      hrnek voda
    • 1,20
      hrnek olej
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
  • Deka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1,20
      hrnek voda
    • 1,20
      hrnek olej
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
    • 2
      balení krémový tvaroh
    • 5
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
  • Krém
    • 350
      ml mléko
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 250
      g máslo
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • banány
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Nejdřív si upečeme základní a vrchní korpus z prošívané deky:
2
Základní korpus: Vajíčka vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Postupně přelijeme vodu, olej a nakonec smíchanou směs mouky, prášku do pečiva a kakaa. Těsto dáme do trouby na půl hodinu.
3
Prošívaná deka: Připravíme si tvarohový krém. V misce utřete tvarohy s vajíčkem, přidejte cukr a vanilkový pudinkový prášek. Krém potom dáme do cukrářského sáčku a vytvoříme na povrchu těsta mříže. Pečeme stejně jako základní korpus ve stejně velkém pekáči, 180 stupňů cca 30 minut, velký plech vyložený papírem na pečení.
4
V mléce rozpusťte cukr, přidejte hustý čokoládový pudink, kukuřičný škrob. Dávejte pozor, aby se pudingu netvořili hrudky.Máslo utřete s moučkovým cukrem do pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink.Trochu krému naneste na základní korpus a přidejte nakrájené banány, potřené citronovou šťávou, aby banány nezhnědly. Na banány naneste zbylý krém a položte na něj upečené těsto s prošívanou dekou.
5
Pak stačí dát pekáč do lednice, aby krém ztuhl a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Citronová šťáva Čokoládový pudink Cukr Cukr krupice Kakao Krémový tvaroh Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Škrob Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Zelňačka s mletým masem

Zelňačka s mletým masem

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Kaldoun

Kaldoun

Lívance a la Jamie Oliver

Lívance a la Jamie Oliver

Bábovková roláda a la tvarohový mazanec

Bábovková roláda a la tvarohový…

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Ořechový biskupský chlebíček

Ořechový biskupský chlebíček

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

60 minut
Vánoční perníčky

Vánoční perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

73
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
42
Francouzské brambory
Francouzské brambory
41
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
37
Vánoční perníčky
Vánoční perníčky
30
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…

Zajímavé články

Perníčky měkké hned po upečení: Tento recept budete dělat znovu a znovu
Perníčky měkké hned po upečení: Tento recept…
Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho správně připravit
Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho…
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
AHA.cz A je to venku! Nový vztah u Gottových, prořekl se přítel Ivany

A je to venku! Nový vztah u Gottových, prořekl se přítel Ivany

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Velký horoskop na prosinec: Kterým znamením hrozí finanční propad a kdo zažije zásadní zvrat v lásce?

Velký horoskop na prosinec: Kterým znamením hrozí finanční propad a kdo zažije zásadní zvrat v lásce?

Ženy.cz 5 let bez Instagramu. Jak se mi změnil život potom, co jsem zmáčkla „smazat účet“

5 let bez Instagramu. Jak se mi změnil život potom, co jsem zmáčkla „smazat účet“

Blesk.cz Úspěšná dcera Cindy Crawfordové: Samá kost a samý sval!

Úspěšná dcera Cindy Crawfordové: Samá kost a samý sval!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Velký horoskop na prosinec: Kterým znamením hrozí finanční propad a kdo zažije zásadní zvrat v lásce?

Velký horoskop na prosinec: Kterým znamením hrozí finanční propad a kdo zažije zásadní zvrat v lásce?

  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka krémem a banány
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact