Holandský řízek - sekaný vepřový…
Krůtí řízek s paprikovou krustou
Pavlišovský řízek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.
Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.
Pikantní telecí řízek
Zapékaná kapusta s rýží
Drožďové knedlíčky do polévky
Smetanová cibulačka
Alfédovy panenky
Mléčná rýže se skořicí
Falešný tatarák z uzeniny
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Kuřecí prsa obalované v chipsech
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami