• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pravé Chilli con carne II.
Napište svůj komentář k receptu

Pravé Chilli con carne II.

autor: Annie
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravé Chilli con carne II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1
      lžička oregáno
    • 0,50
      lžička chilli
    • pepř mletý
    • sůl
    • olivový olej
    • 2
      plechovka fazole kidney
    • 1
      plechovka rajčata nebo rajčatový protlak
    • 0,50
      lžička koriandrová semínka mleté

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a osmahneme do zlatova na olivovém oleji a přidáme rozdrobené hovězí maso. Když je maso hotové, přidáme všechno koření, promícháme a přimícháme nakrájená rajčata z konzervy i se šťávou (pokud použijeme protlak, je nutné přidat trochu vody) a nakonec slité fazole. Vše promícháme a necháme asi 5 min. vařit.
2
Do hotové směsi přimícháme uvařenou rýži (cca 2 varné sáčky nebo 1 hrnek ještě neuvařené rýže).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chilli con carne

Chilli con carne

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Chilli con carne V.

Chilli con carne V.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • TheKacabi
    TheKacabi | 17. 3. 2014 17:49

    výborné a rychlé... jen místo rýže (tatík není zrovna fanda) jsem dala čerstvý chleba :-) jediná drobnost (a to asi spíš ke mně než k receptu) - nasypala jsem tam ještě víc chilli než je v receptu a tatínkovi to přišlo málo :D

  • marketa | 1. 8. 2011 19:44

    ja ho varim take takto jen ryzi delam zvlast a potom je jako priloha. Moc dobreee :) mnam

  • Michaela Hlaváčková | 8. 10. 2008 22:50

    už ti někdo někdy řekl, že jsi trapnej, Jozefe...?

  • Anonym | 11. 9. 2007 13:46

    Výborné, doporučuji!

  • Lenka S. | 7. 9. 2007 13:20

    Takhle chytáte za slovo každého pane Jozefe? Jídlo jsem vařila a je moc dobré....vřele doporučuji

  • Anna Kolocová | 5. 9. 2007 18:46

    Samozřejmě, že to vím. Toto je ale recept přímo z Kolumbie (sice to není Mexiko, odkud toto jídlo pochází, ale tamější kuchyně je vlastně stejná) od rodilého Kolumbijce...

  • Anna Kolocová | 5. 9. 2007 18:45

    Samozřejmě, že to vím. Toto je ale recept přímo z Kolumbie (sice to není Mexiko, odkud toto jídlo pochází, ale tamější kuchyně je vlastně stejná) od rodilého Kolumbijce...

  • Jozef T. | 1. 9. 2007 12:34

    Predpokladám, ze viete, ze ziaden recept neexistuje ako pravý, pretoze v kazdej domácnosti sa varí podobne, ale vzdy trochu inác. Takze Vase Chili je Vase, ale nie "pravé".

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Chilli con carne
Maso Mleté Oběd Večeře Vaření Mexiko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Fazole Koriandrová semínka Mleté maso - hovězí Mletý kmín Olivový olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Celerový salát

Celerový salát

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

Koktejl Mai-Tai

Koktejl Mai-Tai

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Tartaletky

Tartaletky

Květákové makarony

Květákové makarony

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

43
French toast
French toast
37
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
33
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
32
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
31
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Svatý Václav slavil čtvrtstoletí: Slováček přišel na svíčkovou! A Dejdar jako „výčepák“

Svatý Václav slavil čtvrtstoletí: Slováček přišel na svíčkovou! A Dejdar jako „výčepák“

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Pravé Chilli con carne II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact