• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Povidlok
Napište svůj komentář k receptu

Povidlok

autor: martina604
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Povidlok
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • přísady 1
    • 135
      g moučkový cukr
    • 150
      g povidla
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      skořice
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      ks vejce
  • přísady 2
    • 230
      g hladká mouka
    • 0,50
      l mléko
    • 2
      jedlá soda

Postup přípravy receptu

1
Všechny přísady 1. smíchame a pak přidáme přísady 2., znovu pořádně promícháme. Nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Nakonec polejeme čokoládou a posypeme kokosem.
2
Místo povidel mužete použít marmeládu.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 23. 5. 2013 13:40

    Dávám pouze polovinu mléka a místo sody prdopeč, krásně pak vyběhne a je moooooc dobrá! :-) Ideální, pokud Vám zbydou povidla, jen se po ní vždy zapráší! ;-)

  • Lela | 3. 11. 2012 09:40

    dala jsem jen 300ml mléka, a bohatě to stačí. Ale stejně mi taky buchta nevyběhla a je nízká. Tak nevím. Jedině, že klasický plech je na to moc velký. ale chuťově lahůdka.

  • Z-Zuzi | 13. 2. 2012 17:30

    Tak jsem dnes upekla. Myslela jsem,že proříznu a ještě namažu povidly,ale po vytažení z trouby mi buchta spadla. Neni tak vysoká,takže asi nepomažu :-( Jinak jsem dělala z uvedeného množství surovin a těsto bylo akorát.

  • Anna Doležalová | 11. 8. 2008 11:41

    Jak už jsem psala moc se mi nepovedl a ani nenadchl. Poslala jsem recept na také jednoduchý moučník a to "Moučník k MDD". Vyzkoušejte a porovnejte.

  • Věra Štroblová | 11. 8. 2008 09:01

    Výborný recept, jenom bych chtěla upozornit, že 1/2 litru mléka je strašně moc !!!!!! dala jsem 3 dcl a bylo to tak akorát. Dávejte postupně mléko a sami uvidíte kdy je tak akorát na nalití na plech.

  • Jana Pátková | 12. 4. 2008 17:45

    Včera upečeno, jen změna místo čokol.polevy, byl uvařený pudink s mandarinkovým kompotem a bylo to "ňuňo", i dnes ke snídani vynikající.Hodnotím 1.

  • Mirka | 12. 4. 2008 16:44

    Když chci dát místo sody prdopeč, stačí 1 lžička?

  • Naďa Lhotáková | 11. 4. 2008 08:07

    Včera jsem upekla,buchta krásně nadýchaná,mléka jsem taky dala méně.Výborný recept.Aspoň sdělám povidla ze švestek.Dávám 1

  • Anna Doležalová | 9. 4. 2008 13:54

    Mám odzkoušeno, moučník byl vysoký, ale u dna se mi zdrcl. Mého muže nenadchl, není krémičkový. Mám jeden recept také jenom na zamíchání. Musím jej po letech odzkoušet a dám jej na porovnání.

  • Andrea | 7. 4. 2008 17:48

    Tak nevím,kde se stala chyba......těsto bylo moc řídké a po upečení nízké....

  • Andrea | 7. 4. 2008 12:05

    Právě jsem dopekla.Těsto je hrozně nízké,snad to na chuti neubere....

  • Věra z Dc | 7. 4. 2008 10:05

    Kakrahoĺdko............ tak jak dopadl recept, když jsi si ho taky vytiskla ???? Já ho vyzkoušela a je ŇAM

  • Lenka walová | 7. 4. 2008 09:05

    Buchta je výborná, krásně nadýchaná, všichni se oblizují. Já jsem jen ubrala mléka, dala jsem 1/4 l a myslím, podle výsledku, že to stačí. Děkuji za recept. Tyto rychlovky jsou opravdu nejlepší.

  • Kuchařka on-line | 6. 4. 2008 20:09

    anonime - Přísady 2.: 230 g hladké mouky, tedy 230 g hladké mouky. Cukru 135 g.

  • Iva | 6. 4. 2008 19:21

    Fakt skvělý. Jen se po něm zaprášilo. Nečekala jsem to. Dávám 1.

  • Jana Remková | 5. 4. 2008 08:50

    Tak to je opravdu hodně rychlé a jednoduché a takovým receptům já dávám za 1,protože vím,že v jednoduchosti je síla.Děkuji za recept,podobný jsem dělala a byl opravdu výborný a pochválený.Jana

  • Kakraholdka | 4. 4. 2008 18:16

    Kakraholte jak to tak čtu, to musí být ale opravdu, (ale opravdu :-)) hodně rychlý recept, už si to tisknu.... :-))))

  • anonim | 4. 4. 2008 18:15

    ? 2.230g mouky ???? acukru tolik ????

  • Věra z Dc | 4. 4. 2008 14:04

    Kakraholte jak to tak čtu, to musí být ale opravdu, (ale opravdu :-)) hodně rychlý recept, už si to tisknu.... :-))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jedlá soda Kakao Mléko Moučkový cukr Povidla Rostlinný olej Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Tvarůžková pomazánka speciál

Tvarůžková pomazánka speciál

Hruškové muffiny

Hruškové muffiny

Asijské smažené kuličky (šišky)

Asijské smažené kuličky (šišky)

Salát z quinoy a sušených rajčat

Salát z quinoy a sušených rajčat

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

Špenátové palačinky se špenátovou náplní

Špenátové palačinky se špenátovou…

Limetkový krém

Limetkový krém

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

287
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
43
Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem
Dvoubarevný roládový…
41
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
32
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Domácí tartiflette (zapečené brambory se sýrem)
Domácí tartiflette …

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Další doporučené recepty:

Potěšení pekelníka Pelešníka
Potěšení pekelníka Pelešníka
Potštýnská kedlubňačka
Potštýnská kedlubňačka
Poutine
Poutine
Povidlová kolečka
Povidlová kolečka
Povidlová skládaná jablka v ranečku
Povidlová skládaná jablka v ranečku
Povidlové / marmeládové placky z bramborového těsta
Povidlové / marmeládové placky z…
  • Recepty.cz
  • Povidlok
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact