• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomyšlení
Napište svůj komentář k receptu

Pomyšlení

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomyšlení
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • cibule
    • kapie
    • nákládané žampiony
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Připravujeme ze 4 dílů masa - to je totiž krása. Pak si je naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Orestujeme na pánvi a přidáme cibuli, sterilované kapie a žampiony a zalijeme minutkovou šťávou. Následně dochutíme sójovkou.
2
Vytvořili jste velice dobré jídlo, s kterým si myslím, budete spokojeni. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 16. 10. 2006 22:56

    ano je to ono může být v kostkách nebo jako dehydrát nebo také jako pasta

  • JitkaH. | 14. 10. 2006 20:07

    Prosím ta minutková šťáva je v kostkách? Koupila jsem od Magi šťávu k vepřovému masu,je to ono?

  • martin jirout | 10. 10. 2006 09:54

    paní Terezo myslím že toto se opravdu netýká nějakých "magových"příchutí každá šťáva má svoji specifickou chuť a je jich více druhů takže máte co vyzkoušet....a zajímalo by mě které jídlo vám ode mně chutnalo stejně?????....s pozdravem

  • martin jirout | 10. 10. 2006 09:49

    paní Jano Z.tyto pokrmy jsou víceméně klasickými minutkami a proto bych doporučil dávat takové množství jako na minutku na jednu porci ....rád improvizuji a proto jsem i vám nechal "volnou ruku"a zrovna Vy jako zkušená kuchařka což já o sobě říct nemůžu by jste to měla dokonale zvládnout...samozřejmě se zkusím polepšit a na vaše přání vám rád tyto gramáže budu psát s pozdravem

  • Tereza Jarčušková | 10. 10. 2006 06:54

    Mne skôr vadia tie "magové" príchute v každom jedle. Podľa mňa má mať každé jedlo svoju vlastnú chuť a magi je niečo, čo dáva tú základnú chuť rovnakú, aj keď sa predávajú s rôznymi príchuťami. Koreniť a prichucovať sa dá rôznymi koreninami, ktorých chuť je jedinečná.

  • Jana Z | 9. 10. 2006 18:42

    Vadi mne docela,ze pan Jirout neuvadi mnozstvi.Kolik na pr.cibule ,zampionu a podobne.jsem zkusena kucharka,ale jidlo ktere neznam a delam poprve by zarucene pro dobry vysledek melo mit vse rozepsane.

  • Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:47

    Maruško , je to určitě hodně podobné, výtažek je sypký,glutaman to bude určitě obsahovat,podívám se doma, ale je to strašně dobré a pokud to člověk necpe každý den,tak nevadí.A malé děti minutkami asi nekrmíme. Bývá to ale hodně , nevím jak kde , ale u nás je jen to velké balení - kolem kila.Doma na to juknu.

  • Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:39

    Když jsem tu šťávu přidala do omáčky, tak manžel prohlásil, že tak dobrou omáčku už dlouho nejedl

  • Marie Horáková | 9. 10. 2006 13:34

    Já nejsem zrovna velkým přítelem těchto umělých dochucovadel, ale zkusit se má všechno. Můžete mi, prosím, někdo doporučit, která je nejlepší ?

  • Jaroslava Oumarová | 9. 10. 2006 13:29

    No tě pic, to abych si zřídila vývařovnu:-))))

  • Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:26

    Já rovněž v Makru.U nás v Ostravě je několim druhů od Maggi- není to reklama,jen píšu,jakou opravdu mají.

  • Marie Holasova | 9. 10. 2006 13:26

    Minutkovou šťávu znám v podobě kostky, asi jako masox, není to něco podobného ? Asi to není nejzdravější !!!!!!!!!

  • Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:19

    Minutkovou šťávu kupuji v Makru, je od Maggi a stojí okolo 150-170 Kč kilovka. Mají různé druhy

  • Jitka Bublová | 9. 10. 2006 13:09

    Můžete poradit, kde minutkovou šťávu koupím? Marně pátrám po obchodech a supermarketech, a nic. Od jaké je značky?

  • Sharo.n | 9. 10. 2006 11:35

    Mě by ten recept na minutkovou šťávu moc zajímal.Můžu poprosit o recept?

  • martin jirout | 9. 10. 2006 10:33

    protože není jenom jeden druh v podstatě je ke každému masu ta příslušná min.šťáva....a je to hlavně proto ,že se nemusíte zabývat různými vývary,hlavně je to totální ulehčení práce a vyplatí se to i finančně....protože takováto šťáva aby dosáhla takovéto kvality se vytváří minimálně 12 hodin vy jí máte za deset minut....--to je přesně ten důvod proč jí používám jestli chcete tak můžu napsat recept na normální minutkovou šťávu ....to udělám s radostí....

  • Kejty | 9. 10. 2006 09:21

    Proč do každého jídla dáváte minutkovou šťávu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Minutková šťáva Nákládané žampiony Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ženevské řezy

Ženevské řezy

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Turecký med

Turecký med

Snadný štrůdl

Snadný štrůdl

Zatloukané řízky

Zatloukané řízky

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Rychlá tortilla

Rychlá tortilla

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

37
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
20
Živáňská jehla
Živáňská jehla
19
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Těhotná Šárka Krausová (38) o jménu pro miminko:  Rozhodl manžel!

Těhotná Šárka Krausová (38) o jménu pro miminko: Rozhodl manžel!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

  • Recepty.cz
  • Pomyšlení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact