• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomyšlení
Napište svůj komentář k receptu

Pomyšlení

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pomyšlení
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • cibule
    • kapie
    • nákládané žampiony
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Připravujeme ze 4 dílů masa - to je totiž krása. Pak si je naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Orestujeme na pánvi a přidáme cibuli, sterilované kapie a žampiony a zalijeme minutkovou šťávou. Následně dochutíme sójovkou.
2
Vytvořili jste velice dobré jídlo, s kterým si myslím, budete spokojeni. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 16. 10. 2006 22:56

    ano je to ono může být v kostkách nebo jako dehydrát nebo také jako pasta

  • JitkaH. | 14. 10. 2006 20:07

    Prosím ta minutková šťáva je v kostkách? Koupila jsem od Magi šťávu k vepřovému masu,je to ono?

  • martin jirout | 10. 10. 2006 09:54

    paní Terezo myslím že toto se opravdu netýká nějakých "magových"příchutí každá šťáva má svoji specifickou chuť a je jich více druhů takže máte co vyzkoušet....a zajímalo by mě které jídlo vám ode mně chutnalo stejně?????....s pozdravem

  • martin jirout | 10. 10. 2006 09:49

    paní Jano Z.tyto pokrmy jsou víceméně klasickými minutkami a proto bych doporučil dávat takové množství jako na minutku na jednu porci ....rád improvizuji a proto jsem i vám nechal "volnou ruku"a zrovna Vy jako zkušená kuchařka což já o sobě říct nemůžu by jste to měla dokonale zvládnout...samozřejmě se zkusím polepšit a na vaše přání vám rád tyto gramáže budu psát s pozdravem

  • Tereza Jarčušková | 10. 10. 2006 06:54

    Mne skôr vadia tie "magové" príchute v každom jedle. Podľa mňa má mať každé jedlo svoju vlastnú chuť a magi je niečo, čo dáva tú základnú chuť rovnakú, aj keď sa predávajú s rôznymi príchuťami. Koreniť a prichucovať sa dá rôznymi koreninami, ktorých chuť je jedinečná.

  • Jana Z | 9. 10. 2006 18:42

    Vadi mne docela,ze pan Jirout neuvadi mnozstvi.Kolik na pr.cibule ,zampionu a podobne.jsem zkusena kucharka,ale jidlo ktere neznam a delam poprve by zarucene pro dobry vysledek melo mit vse rozepsane.

  • Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:47

    Maruško , je to určitě hodně podobné, výtažek je sypký,glutaman to bude určitě obsahovat,podívám se doma, ale je to strašně dobré a pokud to člověk necpe každý den,tak nevadí.A malé děti minutkami asi nekrmíme. Bývá to ale hodně , nevím jak kde , ale u nás je jen to velké balení - kolem kila.Doma na to juknu.

  • Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:39

    Když jsem tu šťávu přidala do omáčky, tak manžel prohlásil, že tak dobrou omáčku už dlouho nejedl

  • Marie Horáková | 9. 10. 2006 13:34

    Já nejsem zrovna velkým přítelem těchto umělých dochucovadel, ale zkusit se má všechno. Můžete mi, prosím, někdo doporučit, která je nejlepší ?

  • Jaroslava Oumarová | 9. 10. 2006 13:29

    No tě pic, to abych si zřídila vývařovnu:-))))

  • Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:26

    Já rovněž v Makru.U nás v Ostravě je několim druhů od Maggi- není to reklama,jen píšu,jakou opravdu mají.

  • Marie Holasova | 9. 10. 2006 13:26

    Minutkovou šťávu znám v podobě kostky, asi jako masox, není to něco podobného ? Asi to není nejzdravější !!!!!!!!!

  • Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:19

    Minutkovou šťávu kupuji v Makru, je od Maggi a stojí okolo 150-170 Kč kilovka. Mají různé druhy

  • Jitka Bublová | 9. 10. 2006 13:09

    Můžete poradit, kde minutkovou šťávu koupím? Marně pátrám po obchodech a supermarketech, a nic. Od jaké je značky?

  • Sharo.n | 9. 10. 2006 11:35

    Mě by ten recept na minutkovou šťávu moc zajímal.Můžu poprosit o recept?

  • martin jirout | 9. 10. 2006 10:33

    protože není jenom jeden druh v podstatě je ke každému masu ta příslušná min.šťáva....a je to hlavně proto ,že se nemusíte zabývat různými vývary,hlavně je to totální ulehčení práce a vyplatí se to i finančně....protože takováto šťáva aby dosáhla takovéto kvality se vytváří minimálně 12 hodin vy jí máte za deset minut....--to je přesně ten důvod proč jí používám jestli chcete tak můžu napsat recept na normální minutkovou šťávu ....to udělám s radostí....

  • Kejty | 9. 10. 2006 09:21

    Proč do každého jídla dáváte minutkovou šťávu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Minutková šťáva Nákládané žampiony Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Filé v alobalu

Filé v alobalu

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Špízy z mletého (nejen) krůtího masa

Perník s jablky 2

Perník s jablky 2

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Dalamánky z chleba

Dalamánky z chleba

Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Domáci hamburger

Domáci hamburger

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Míša řezy
Míša řezy
12
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
12
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Michaela Salák po odstranění nádoru v žaludku: Vlasy šly dolů!

Michaela Salák po odstranění nádoru v žaludku: Vlasy šly dolů!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Pomyšlení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact