Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zbojnické kotlety
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Alsaský jablečný koláč
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Šlehačkový koláč s rebarborou
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Mangovo-banánové smoothie
Paštika z uzeného lososa
Pěna s polevou z hořké čokolády
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky