• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Polévka líné hospodyně
Napište svůj komentář k receptu

Polévka líné hospodyně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka líné hospodyně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka hovězí vývar
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce hrubá mouka
    • 3
      hrst kořenová zelenina velmi drobně posekané kořenové zeleniny - může být i mražená (já nejraději používám bruselskou od Fa

Postup přípravy receptu

1
Do vařícího 1 litru vody hodíme kostku bujónu a přidáme hned zeleninu. Vaříme asi 10 minut. Pak v hrnečku rozkvedláme vejce s moukou a přes vidličku vlijeme do polévky. Povaříme asi 2 minutky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ryba třeboňské hospodyně

Ryba třeboňské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské hospodyně

Zapečené rizoto česko-italské…

Dušené zelí česko-italské hospodyně

Dušené zelí česko-italské hospodyně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena Simonová | 9. 5. 2008 10:28

    Taky ji ráda vařím, pro obměnu zavařuji někdy místo kapání - ztracené vejce(nejraději tolik, kolik je strávníků) a trochou krupice. tu milujem

  • Vlastislav Janovský | 7. 11. 2007 10:49

    Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox

  • Vlastislav Janovský | 7. 11. 2007 10:48

    Já než dám zeleninu tak jí orestuji na sádle nebo másle je polévka chutnější. A dávám masox

  • Blanka | 2. 9. 2007 23:16

    Je to nejrychlejší náhražka vývarové polévky ( sem tam se tím pokouším oblafnout mé zhýčkané děti ). Stačí i do vařícího bujónu přidat pouze nakrájenou mrkev, vegetu, dát kapání přes vidličku, a něco zelené natě na konec.

  • Eva | 8. 3. 2007 10:38

    Dnes jsem tuhle polévku vyzkoušela.Na to jak jednoduché jídlo to je ,jevelmi chutná.

  • Anonym | 31. 8. 2006 12:48

    Výborná,nemusí tam být ani ta mouka

  • Marie Nováková | 28. 8. 2006 11:34

    Dobrý den,polévka je velmi dobrá,použila jsem mraž.polskou zeleninu a přidala trochu sekané celer.natě marie

  • ANNA | 27. 2. 2006 22:32

    vypada to jednoduse a dobre nekdy ji vyzkousim

  • Kuchařka on-line | 3. 2. 2006 17:18

    Aleno, pokud chcete recept hodnotit musíte být přihlášená - potom jen stačí kliknout na příslušnou známku.

  • alena ceznerova | 3. 2. 2006 17:16

    dobry den pane moderatore,proc nejde tuto polevku ohodnotit?je dobra, jednoducha a ma skvely nazev ;-)dekuji za odpoved

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí vývar Hrubá mouka Kořenová zelenina Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bublanina

Bublanina

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Nakládané řízky

Nakládané řízky

Zapečené těstoviny s pudinkem

Zapečené těstoviny s pudinkem

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Pečená čokoláda
Pečená čokoláda
24
Ajťácké Chilli con carne
Ajťácké Chilli con carne
21
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Radana ze skupiny Holki vyděsila fanoušky: Návštěva onkologie

Radana ze skupiny Holki vyděsila fanoušky: Návštěva onkologie

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Polévka líné hospodyně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact