• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Polévka, která nikdy nezbyde
Napište svůj komentář k receptu

Polévka, která nikdy nezbyde

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka, která nikdy nezbyde
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí křídla
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks celer
    • 50
      g mražený hrášek
    • 50
      g kukuřice
    • 1
      hrst petrželová nať
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      ks hřebíček
    • 50
      g vlasové nudle
    • 1
      g bílek
    • 100
      g tvrdý sýr na strouhání

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce nalijeme vodu, vložíme křídla, mrkev, celer, petržel, bobkový list, hřebíček a dostatečně osolíme. Vaříme na mírném ohni cca hodinu a půl. Poté změklou zeleninu pokrájíme, přidáme hrášek, kukuřici a již uvařené vlasové nudle. Okořeníme pepřem a vlijeme rozšlehaný bílek a 1 minutu provaříme. Na talíři posypeme polévku petrželovou natí a hojně sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krém, který se nikdy nesrazí

Krém, který se nikdy nesrazí

Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

Bublanina, která dlouho vydrží jako…

Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne

Nejlepší sekaná na světě, která…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • otakar pospišil | 10. 4. 2010 22:49

    Jako optimální se mi jeví kupovat tzv. kuřecí skelety. Stojí kolem 24Kč/kg. Je na nich masa dost. Pozor - někdy prodávají kuřecí "prdelky". Ty jsou strašně tučné.Výhodou skeletů je, že po obrání se na nich dobře přiživí i náš pes a kočky.Pokud není všechna zelenina k dispozici, tak použiji klidně mraženou směs, jen ten celer ale musí být syrový.

  • englicka marketa | 8. 12. 2006 15:35

    vše je podle strávníků a koření dle chuti,které máme všichni jiné:o)))))

  • Jana Kutačová | 7. 12. 2006 22:19

    Je to dost nepřesný recept co se týče poměru kolik čeho k čemu...Např.:kolik křídel,v jakém poměru zeleninu,kolik koření....Nevím,ale jako začátečník bych měla velký problém..o)

  • Anonym | 7. 12. 2006 20:02

    Musí být jen ty křídla? nebo mohu použít stehýnka?

  • englicka marketa | 7. 12. 2006 13:46

    jak kdo chce:o))já je většinou nechávám v celku.

  • Magda | 7. 12. 2006 10:34

    Ty kuřecí křídla neobereme? Necháme tak, pak vytahujeme rukama a obíráme? Nebo to jen vypadlo z textu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Bobkový list Celer Hřebíček Kukuřice Kuřecí křídla Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Petržel Petrželová nať Sůl Tvrdý sýr Vlasové nudle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Chutní šnečci

Chutní šnečci

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Jidáše - sádlové

Jidáše - sádlové

Placičky ze zbylé bramborové kaše

Placičky ze zbylé bramborové kaše

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

31
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
23
Ovesné tartaletky
Ovesné tartaletky
21
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí kaldoun s játrovými…
18
Mrkvové rohlíčky s povidly
Mrkvové rohlíčky s…
16
Tažený jablkový závin
Tažený jablkový závin

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Polévka, která nikdy nezbyde
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact