• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Podzimní kuře
Napište svůj komentář k receptu

Podzimní kuře

autor: jdk3
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Podzimní kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso stehna
    • 3
      ks cibule střední
    • 4
      stroužek česnek
    • 100
      g anglická slanina
    • 2
      ks jablka oloupaná, bez jádřinců
    • drůbeží vývar může být ze dvou kostek
  • Marináda
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 0,50
      lžíce kmín celý
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 2
      dl teplá voda

Postup přípravy receptu

1
Kuře omyjeme a lehce osolíme. Jablka, cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na středně velké kousky, česnek necháme v celku. Vše poklademe do většího pekáčku, aby se nám vypeklo co nejvíce šťávy.
2
Ingredience marinády smícháme a přelijeme maso. Kolem pak ještě nalijeme vývar. Takhle připravené kuře necháme hodinu odstát, ale jestli nemáme čas můžeme ho dát hned do trouby.
3
Kuře pečeme cca 1h 15 až 1h 30 (v plynové troubě). Průběžně přeléváme kuře vypečenou šťávou, aby udělalo kůrčičku. Hotové kuře vyndáme z pekáčku a výpečenou šťávu rozmixujeme. Podáváme s rýží a vše přelijeme vzniklým pyré. K osvěžení je dobré přidat i zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Podzimní salát s fazolkami

Podzimní salát s fazolkami

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Podzimní hruškový koláč pro srdnaté kuchaře

Podzimní hruškový koláč pro srdnaté…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • K. | 23. 3. 2006 11:05

    1kostka je na 1/2 l vývaru

  • Andrea | 19. 3. 2006 20:29

    Predpokladám, že 2 kocky na vývar sú omyl. 2 kocky stačia aspoň na 5-6 l vývaru a to poriadne slaného. V recepte sa hovorí o 4 (štyroch) kuracích stehnách, ktoré ste osolili…

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Drůbeží vývar Jablka Kmín Kuřecí maso Med Olivový olej Paprika - sladká Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná perníková buchta

Jemná perníková buchta

Pórková polévka s krupicí

Pórková polévka s krupicí

Řízečky naruby

Řízečky naruby

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Salát s rukolou a olivami

Salát s rukolou a olivami

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Bábovka s kysanou smetanou na plech

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

44
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Uzená krkovice s lepenicí s kysaným zelím
Uzená krkovice s…
29
Ajťácké Chilli con carne
Ajťácké Chilli con carne
28
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Radana ze skupiny Holki vyděsila fanoušky: Návštěva onkologie

Radana ze skupiny Holki vyděsila fanoušky: Návštěva onkologie

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Podzimní kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact