• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněné žampiony II.
Napište svůj komentář k receptu

Plněné žampiony II.

autor: Ivana Přikrylová
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 50
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné žampiony II.
Plněné žampiony II.
Plněné žampiony II.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • žampiony
    • cibule
    • sýr niva
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Nožky žampionů oddělíme od kloboučků.
2
Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli, přidáme nasekané nožky žampionů, chvíli orestujeme a pak přidáme strouhanou nivu.
3
Touto směsí plníme hlavičky žampionů, posypeme strouhankou a pečeme 15-20 min. při 190 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Plněné žampiony - rychlá mňamka

Plněné žampiony - rychlá mňamka

Žampiony plněné játry

Žampiony plněné játry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Vlckova | 12. 10. 2015 13:34

    Ja tam podusim oloupane pokrajene rajce nez pridam syr, to z te smesi udela "majdu".

  • sarah9 | 10. 10. 2015 16:01

    Dneska jsem žampiony udělala a nejsou špatné. Nivu (ta je na mne moc aromatická) jsem nahradila Eidamem. Chybí mi tam ale nějaké "pojidlo". Možná vajíčko?

  • BillieM | 10. 3. 2015 17:35

    Příprava žampionů sice trošku trvá, ale stojí to za to. Jednoduchý a výborný recept. :-)

  • Kačka | 6. 11. 2014 10:41

    Vynikající. Dělám často, hlavně při oslavách a setkáních s přáteli. Všem to velmi chutná, vždy zmizí jako první :-)

  • janina | 14. 4. 2014 13:36

    Toš dneska na to jdu, už se těším, co na to vyhládlý manžel po příchodu domů

  • Sinecod | 17. 2. 2014 10:33

    Tak to snad kontroluju ne? I debil pozná, kdy se jídlo dá jíst a kdy je ještě syrový.

  • Anna | 28. 1. 2014 18:36

    Možná je to šlichta kterou by Pohlreich nevařil, ale žratelný to teda je :D Dneska jsem dělala a klidně bych si přidala bejt toho víc :)

  • sisa | 23. 1. 2014 18:05

    ach jaj, zas nekdo odchovany na podivne reality show.... :-|

  • iw | 13. 1. 2014 15:52

    Naprosto luxusní... O:-)

  • Jirka | 11. 1. 2014 17:54

    Dneska upeceno. Vyborne. Diky za tip. Take jsem smes doplnil slaninou a do pekace pridal dalsi nivu na sos...

  • Petr | 15. 11. 2013 13:45

    Výborný recept :)

  • Josef Burián2210 | 2. 8. 2013 09:06

    omg jak můžeš sem tahat Pohlreicha... ty víš hovno co by on řekl 8-)

  • Josef Burián2210 | 2. 8. 2013 09:06

    omg jak můžeš sem tahat Pohlreicha... ty víš hovno co by on řekl 8-)

  • nikola.vylezichova | 15. 6. 2013 12:32

    Je to dobré, ale místo nivy bych dala jiný sýr, např. eidam. ;-)

  • Losches | 12. 4. 2013 17:33

    Pohlreich by Vám dal .... dyť je to prachobyčejná šlichta :'(

  • 23 | 13. 11. 2012 11:53

    Tak jsem do toho přidala ještě slaninku, do pekče ještě nivu aby se dala dát na brambůrky a výborný..

  • ? | 9. 10. 2012 21:02

    nwm, kolik žampionů a srouhanky, takže ... =-O

  • somi | 8. 10. 2012 15:39

    Děkuji za super recept. Byla to pochoutka, ještě teď se olizujeme

  • Pavlinka | 7. 5. 2012 08:02

    S tou dobou a stupni pečení naprosto souhlasím :-) <3

  • agnnees | 4. 5. 2012 14:09

    Rychla mnamka

  • romana | 14. 1. 2012 08:59

    dobrý den chtěla bych se zeptat jakou přílohu k tomu tipla bych brambory ale nevim ještě jsem žampiony nikdy nedělala tak děkuju za odpověď ;-)

  • Ivana Přikrylová | 6. 1. 2012 20:42

    Jsem ráda, že chutnalo :-[

  • kukiess
    kukiess | 29. 12. 2011 13:08

    tuhle lahůdku jsem měla poprvé v bulharsku ze žampionů, které měly průměr kloboučku asi 10 cm, takže to byla obří, masitá, šťavnatá lahůdka...nikdy jsem ještě takovou chuť žampionů necítila... tak jsem hned hledala recept, uvařila podle tohoto a musím říct, že to byla ještě větší lahůdka!! moc děkuju za recept a moc děkuju za info o době a stupních pečení ;)... nejvíc mě dokáže dožrat, když čtu báječnej recept a nakonci je: "vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme do měkka" :-D co já vím jako mladá, nezkušená kuchařka, na kolik a za jak dlouho je co měkké ? :-D no...to už jsem se moc rozvášnila.. zkrátka DĚKUJI!! :-D

  • sosnulinka | 6. 11. 2010 13:19

    mňamka :)

  • Jana V. | 19. 2. 2010 23:42

    Výborné a jednoduché

  • Ivana Přikrylová | 8. 2. 2008 11:06

    K tomuto receptu jsem 4.2. vkládala foto, zatím tu pořád není, ale u jiných receptů ze 7.2. tu už jsou. Jestli se vám foto ztratilo, ráda pošlu znovu

  • Ivana Přikrylová | 6. 2. 2008 15:57

    Simčo zkuzte tedy můj recept bez vajíček, ten "šíleně" sytý není :o)

  • Simča Sládková | 5. 2. 2008 21:10

    Jo, je to kalorická bomba, ale lahůdka.... posekané nožky podusím na cibulce, přihodim trochu najemno posekané šunky, pár vajíček... kloboučky naplním "nakopec", dám zapéci a po cca 10 minutách přeliju smetanou (ne šlehačkou, ale tou 12%), do které jsem nastrouhala tvrdý sýr či Nivu. Zapeču dozlatova. S vařeným bramborem úžasný oběd (na 1 osobu stačí 2 - 4 hlavičky, protže je to šííííleně syté). A nebo je to výborný k vínu. Výhodou je, že si to nachystáte klidně předem a až přijde návštěva, zapnete troubu a můžete dál sedět a popíjet. Dobrou chuŤ!!!!

  • Martina A. | 5. 2. 2008 16:21

    Tento recept dělám také,ale přidám míchané vejce a potom ještě zaleju smetanou,je to sytější,ale výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Pečení Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Strouhanka Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rajská polévka pro děti i dospělé

Nivová pomazánka II.

Nivová pomazánka II.

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Hovězí líčka na houbách

Hovězí líčka na houbách

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Smažené krůtí řízky
Smažené krůtí řízky
20
Houbovo-zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Houbovo-zeleninová…
20
Křenová plec na smetaně
Křenová plec na smetaně

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Plněné zapečené brambory s uzeným a zelím
Plněné zapečené brambory s uzeným a…
Plněné zelí
Plněné zelí
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony mletou směsí
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampiony od Stelly Zázvorkové
Plněné žampióny speciál
Plněné žampióny speciál
  • Recepty.cz
  • Plněné žampiony II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact