• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
Napište svůj komentář k receptu

Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 4
      ks vlašské ořechy
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • 120
      g sýr niva
    • 1
      ks hrušky oloupaná syrová nebo kompotovaná
    • 2
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 80
      g hladká mouka
    • tuk na fritování

Postup přípravy receptu

1
Řízky lehce naklepeme, posolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme asi hodinu odpočinout. Potom nakrájíme na špalíčky nivu, na dílky hrušku a nasekáme jádra ořechů. Řízky naplníme dílkem nivy, hrušky, ořechy a poprášíme kari kořením, přeložíme pevně upevníme párátky, a obalíme v trojobalu. Máme-li řízky vyšší, tak nepřekládáme, ale nařízneme do nich kapsu. Smažíme asi 8 minut ve fritovacím hrnci při 170 °C. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Plněné šunkové řízečky

Plněné šunkové řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina | 12. 6. 2006 08:57

    Je to výborný, měla jsem úspěch. Vyzkoušela jsem i smažení podle Jany. Opravdu to funguje bezvadně. Dík za skvělou radu

  • Aja | 22. 5. 2006 19:37

    Jano, díky moc za radu, určitě vyzkouším

  • Jana | 22. 5. 2006 17:58

    Pro Aju:Vylozim si plech pecicim papirem,nebo alobalem.Kdyz pouzivam horkovzdusnou troubu,tak alobal nepouzivam.Naliji trosku oleje a rozetru po plechu.Naskladate potraviny na pomasteny plech ,zvrchu peroutkou maso trosku omastim a dam do trouby pecti,na vyssi teplotu.Tak asi 190 az 200 stupnu.Za 15-20 minut obratita je "usmazeno".Kvetak trosku omastim vice,ale treba zase na karbanatky neni potreba tak moc.Zkuste to,take jsem tomu neverila.Usetri se hodne zbytecneho omastku,prepaleneho tuku a casu stani u plotny.Rozhodne je to zdravejsi zpusob smazeni a i chutnejsi.

  • Aja | 19. 5. 2006 22:32

    To by mě zajímalo s tím smažením v troubě, nemohla byste to trochu popsat? Je to fakt zajímavé

  • Jana | 19. 5. 2006 19:28

    Marsi,nebojte se,suche to nebude."smazim "timto zpusobem vse.Karbanatky,kvetak,ryby a pod."pocakam"navrch trochu olejem.Nesmite to dlouho susit v troube.

  • Marsí | 19. 5. 2006 09:51

    Janko..pak to ale nebude ono a bude to suché jak šlak...:o))

  • Jana | 19. 5. 2006 05:56

    Misto smazeni je lepsi dat do trouby na 190 stupnu,potrit pecici papir a usetrime spoustu zbytecnych kalorii.

  • Anonym | 18. 5. 2006 19:36

    Fakt dobré, kombinace nivy a hrušky je vynikající

  • Anonym | 18. 5. 2006 18:33

    MŇAMKA, ořechy, hruška, niva prostě paráda

  • Kajina | 9. 4. 2006 18:17

    Výborný oběd

  • Květa Dostálová | 8. 4. 2006 20:49

    Nemá chybu

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:53

    Moc dobré řízky. Nemá někdo zkušenosti jestli se dá naplnit Hermelínem místo Nivou, aby byla změna?

  • Hana Janů | 10. 6. 2005 20:17

    Senzační

  • Lubor | 5. 6. 2005 19:23

    Nechal jsem se nalákat, fakt mňamka

  • Vlastimila Vacková | 4. 6. 2005 20:07

    Výborné, dnešní oběd mi každý chválil, pikantní, jemné hruškou, fakt mňamka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hrušky Kari Kuřecí maso Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Niva Tuk Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rýžové placky

Rýžové placky

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

Slané vínové cukroví

Slané vínové cukroví

Celerové hovězí s tymiánem

Celerové hovězí s tymiánem

Banánové Margot řezy

Banánové Margot řezy

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Jogurtová buchta s borůvkami

Jogurtová buchta s borůvkami

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

86
Máslové řízky
Máslové řízky
47
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
35
Dýňová tortila
Dýňová tortila
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact