• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
Napište svůj komentář k receptu

Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 4
      ks vlašské ořechy
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • 120
      g sýr niva
    • 1
      ks hrušky oloupaná syrová nebo kompotovaná
    • 2
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 80
      g hladká mouka
    • tuk na fritování

Postup přípravy receptu

1
Řízky lehce naklepeme, posolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme asi hodinu odpočinout. Potom nakrájíme na špalíčky nivu, na dílky hrušku a nasekáme jádra ořechů. Řízky naplníme dílkem nivy, hrušky, ořechy a poprášíme kari kořením, přeložíme pevně upevníme párátky, a obalíme v trojobalu. Máme-li řízky vyšší, tak nepřekládáme, ale nařízneme do nich kapsu. Smažíme asi 8 minut ve fritovacím hrnci při 170 °C. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Plněné šunkové řízečky

Plněné šunkové řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

Zapečené kuřecí řízečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina | 12. 6. 2006 08:57

    Je to výborný, měla jsem úspěch. Vyzkoušela jsem i smažení podle Jany. Opravdu to funguje bezvadně. Dík za skvělou radu

  • Aja | 22. 5. 2006 19:37

    Jano, díky moc za radu, určitě vyzkouším

  • Jana | 22. 5. 2006 17:58

    Pro Aju:Vylozim si plech pecicim papirem,nebo alobalem.Kdyz pouzivam horkovzdusnou troubu,tak alobal nepouzivam.Naliji trosku oleje a rozetru po plechu.Naskladate potraviny na pomasteny plech ,zvrchu peroutkou maso trosku omastim a dam do trouby pecti,na vyssi teplotu.Tak asi 190 az 200 stupnu.Za 15-20 minut obratita je "usmazeno".Kvetak trosku omastim vice,ale treba zase na karbanatky neni potreba tak moc.Zkuste to,take jsem tomu neverila.Usetri se hodne zbytecneho omastku,prepaleneho tuku a casu stani u plotny.Rozhodne je to zdravejsi zpusob smazeni a i chutnejsi.

  • Aja | 19. 5. 2006 22:32

    To by mě zajímalo s tím smažením v troubě, nemohla byste to trochu popsat? Je to fakt zajímavé

  • Jana | 19. 5. 2006 19:28

    Marsi,nebojte se,suche to nebude."smazim "timto zpusobem vse.Karbanatky,kvetak,ryby a pod."pocakam"navrch trochu olejem.Nesmite to dlouho susit v troube.

  • Marsí | 19. 5. 2006 09:51

    Janko..pak to ale nebude ono a bude to suché jak šlak...:o))

  • Jana | 19. 5. 2006 05:56

    Misto smazeni je lepsi dat do trouby na 190 stupnu,potrit pecici papir a usetrime spoustu zbytecnych kalorii.

  • Anonym | 18. 5. 2006 19:36

    Fakt dobré, kombinace nivy a hrušky je vynikající

  • Anonym | 18. 5. 2006 18:33

    MŇAMKA, ořechy, hruška, niva prostě paráda

  • Kajina | 9. 4. 2006 18:17

    Výborný oběd

  • Květa Dostálová | 8. 4. 2006 20:49

    Nemá chybu

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:53

    Moc dobré řízky. Nemá někdo zkušenosti jestli se dá naplnit Hermelínem místo Nivou, aby byla změna?

  • Hana Janů | 10. 6. 2005 20:17

    Senzační

  • Lubor | 5. 6. 2005 19:23

    Nechal jsem se nalákat, fakt mňamka

  • Vlastimila Vacková | 4. 6. 2005 20:07

    Výborné, dnešní oběd mi každý chválil, pikantní, jemné hruškou, fakt mňamka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hrušky Kari Kuřecí maso Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Niva Tuk Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mlsná krůta

Mlsná krůta

Kubánský dort

Kubánský dort

Linecká velikonoční vejce II.

Linecká velikonoční vejce II.

Bramborové placky

Bramborové placky

Tom Kha Gai

Tom Kha Gai

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Brokolicový koláč z listového těsta

Brokolicový koláč z listového těsta

Rajská omáčka z džusu

Rajská omáčka z džusu

Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

45
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
36
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
21
Španělská bramborová polévka
Španělská bramborová…
21
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
17
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Plněné krůtí (kuřecí) řízečky s nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact