• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněná zelenina po řecku
Napište svůj komentář k receptu

Plněná zelenina po řecku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná zelenina po řecku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks cuketa 2-3
    • 3
      ks brambory 2-3
    • olivový olej nebo jakýkoliv jiný
    • rajčata ne moc zralá
    • 3
      ks paprika ne podlouhlé
  • Náplň
    • pepř mletý
    • sůl
    • cibule
    • 300
      g hovězí maso sekaná
    • 1
      hrnek rýže která se rychle vaří
    • petrželka
    • oregáno podle chuti
    • 2
      lžíce rajský protlak nebo 2 zralá rajčata
    • nové koření prášek

Postup přípravy receptu

1
Papriky odřízneme kousek od stopky, vytáhneme semínka, opláchneme a vložíme do pekáče. Cukety také odřízneme z jedné strany a lžičkou vytáhneme opatrně vnitřek. To stejné uděláme i s rajčaty (dužninu z rajčat použijeme do náplně). Brambory jen očistíme a nakrájíme na hrubé hranolky. Osolíme a opepříme podle chuti.
2
Náplň: na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli mírně do zlatova, přidáme sekanou, necháme trochu prosmažit. Pak přidáme nastrouhanou dužninu z rajčat, jemně nakrájenou petržel, oregáno, pepř, sůl (můžeme taky připravit v mixéru rajčata, petržel atd.). Necháme chvíli povařit, až se polovina tekutiny vstřebá, vložíme dobře propláchnoutou rýži. Mícháme dalších asi 5 minut. Náplň stáhneme z plotny a plníme zeleninu (jestli chcete můžete do každé zeleniny dolít trochu vody, ale opravdu jen trochu). Mezi zeleninu dáme brambory, odříznuté vršky vložíme na zeleninu, mírně polijeme olejem, asi 1/2 vody a pečeme v troubě asi 45-60 minut. Do náplně můžete dát cokoliv dům dá. Také to může být jen rýže s různými přísadami, jednoduše co kdo a chce a má rád. Možná že to je na pohled těžké, ale věřte, že tady v Řecku je to jedno z jednoduchých jídel.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Kuře po řecku II.

Kuře po řecku II.

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line | 15. 5. 2005 19:28

    Pokud chcete být pod receptem uvedena jako autor, musíte při přidávání nového receptu zaškrtnout "Souhlasím s uveřejněním kontaktu na autora receptu (Jméno, Příjmení, e-mail) u zaslaného receptu."

  • Petrula M | 15. 5. 2005 12:02

    trochu me mrzi ze jste muj recept trochu zmenili,ale hlavne ze jste nedali me jmeno... petrula(petra)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cuketa Hovězí maso Nové koření Olivový olej Oregáno Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Rajský protlak Rýže Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Mleté maso s kapustou

Mleté maso s kapustou

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Tzaziky

Tzaziky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
30
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
23
French toast
French toast
23
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Plněná zelenina po řecku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact