• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněná sekaná pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Plněná sekaná pečeně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněná sekaná pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      naťové cibulky
    • 200
      g tvaroh
    • 2
      lžíce hořčice
    • 800
      g mleté maso
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 1
      kg kapusta
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 125
      ml šlehačka
    • 50
      g anglická slanina
    • petrželka
    • 1
      ks žemle z minulého dne

Postup přípravy receptu

1
Housku namočíme do studené vody. Naťové cibulky očistíme, opereme a nakrájíme na kolečka. Spolu s lžící hořčice je vmícháme do 150 g tvarohu. Pak uhněteme mleté maso, dobře vymačkanou žemli, vejce a okořeníme. Mletou hmotu položíme mezi dva kusy fólie a vyválíme čtverec o velikosti 25x25 cm. Na tuto hmotu rozdělíme připravený tvaroh a na jedné straně necháme volný okraj. Pomocí fólie svineme maso k volnému konci a rolku vložíme do vymaštěného pekáčku. Pečeme v předem vyhřáté troubě (elektrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3) zhruba hodinu.
2
Růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě 15-20 minut. Cibuli nakrájíme na plátky. Slaninu nařežeme na drobné kostičky, které opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme cibuli a společně pomalu opečeme. Růžičkovou kapustu slijeme, necháme okapat a přidáme k cibuli. Pečeni vyjmeme. Výpek rozředíme 1/8 litru vody a opatrně vmícháme smetanu, zbylý tvaroh, hořčici a krátce povaříme. Kapustičky rozložíme na ploché míse, na ně upravíme sekanou pečeni a ozdobíme petrželkou. Chutná s opečenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Plněná sekaná pečeně II.

Plněná sekaná pečeně II.

Afroditina řecká sekaná plněná fetou

Afroditina řecká sekaná plněná fetou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • petka | 20. 2. 2006 15:51

    Vypadá moc zajímavě...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hořčice Kapusta Máslo Mleté maso Naťové cibulky Paprika - sladká Pepř mletý Petrželka Šlehačka Sůl Tvaroh Vejce Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Bramborovo-sýrové lívance

Bramborovo-sýrové lívance

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Bramborový salát

Bramborový salát

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
10
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
10
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
10
Bigos
Bigos
9
Mini bábovkoví zajíci
Mini bábovkoví zajíci

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Plněná prsa v parmské šunce na rajčatech
Plněná prsa v parmské šunce na rajčatech
Plněná rajčata se strouhankou
Plněná rajčata se strouhankou
Plněná sekaná - která nepraskne ! :)
Plněná sekaná - která nepraskne ! :)
Plněná sekaná pečeně II.
Plněná sekaná pečeně II.
Plněná sekaná z bůčku
Plněná sekaná z bůčku
Plněná sýrová roláda
Plněná sýrová roláda
  • Recepty.cz
  • Plněná sekaná pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact