• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plesnivé brambory
Napište svůj komentář k receptu

Plesnivé brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plesnivé brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • 1
      ks máslo
    • 2
      kg brambory
    • 150
      g eidam sýr
    • 2
      ks sýr niva trojúhelníčky
    • 1
      kelímek sladká smetana

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, horké oloupeme a rozmačkáme na větší kousky vidličkou.
2
Česnek oloupeme a prolisuje.
3
Nivu a eidam nastrouháme, smícháme se šlehačkou a prolisovaným česnekem. Vymažeme zapékací misku, vložíme do ní brambory a zalijeme je připravenou směsí. Troubu rozehřejeme na 180 °C a zapékáme v troubě asi 30 minut.
4
Ihned horké podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Pečené brambory Hasellback

Pečené brambory Hasellback

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarča Ch. | 6. 11. 2008 10:57

    Neskutečná dobrota. Dávám 1+

  • Alena Boukalova | 30. 9. 2008 19:42

    jj také tento recept znám již dlouho a já přidávám kuřecí prsíčka,nebo krůtí,no je to asi jedno jaké maso tam přidáte,jen ho osolím a opepřím a orestuji,přidám k bramborám a zaleju směsí :-)))

  • Leňulínek | 17. 6. 2008 12:27

    Přidávám ještě cibulku osmaženou na másle. Na cibulce osmažím ještě špekáčky. Nemá chybu. :-)

  • Ema Šťastná | 7. 2. 2008 19:33

    tenhle recept je u nás už skoro tradicí. Je to rychlé a velice dobré, prověřené léty!!sama jsem ho sem chtěla přidat!:-)

  • Alena Hanusová | 26. 5. 2006 08:25

    Mňam! To musí být opavdu skvělé! Určitě vyzkouším! Děkuju!

  • vlastibulka | 22. 5. 2006 14:12

    Tento recept poznam a inovovala som ho tak, ze eidam som nahradila encianom a potom uz stacil len jeden trojuholnik nivy.

  • Jana Kutačová | 22. 5. 2006 09:06

    Mňam...to vypadá luxusně..o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Eidam sýr Máslo Sladká smetana Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Bochánek - třený

Bochánek - třený

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Čokoládový dort ala Sacher

Čokoládový dort ala Sacher

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta se skořicí

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Vanilkový krém

Vanilkový krém

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

139
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
44
Vanilkový vánoční koňak
Vanilkový vánoční koňak
27
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
23
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
21
Ředkvičkový salát III.
Ředkvičkový salát III.

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

  • Recepty.cz
  • Plesnivé brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact