• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami
Napište svůj komentář k receptu

Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g hladká mouka (Nebo polohrubé)
    • 15
      g droždí
    • 1
      špetka cukr
    • 1,50
      dl mléko
    • 0,50
      ks vejce
    • 3
      lžíce rostlinný olej
  • Na potření
    • 0,50
      ks vejce (Na potření)
  • Náplň
    • 200
      g mleté maso
    • sůl
    • tymián
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule (Větší)
    • 200
      g houby (Míchané nebo žampióny)
    • kmín
    • oregáno
    • kečup - jemný
    • 4
      ks plátkový sýr

Postup přípravy receptu

1
Z droždí, cukru a trochy mléka uděláme kvásek, vlijeme do osolené mouky, přimícháme olej a vejce a zbylým mlékem vypracujeme hladké těsto, které necháme v teple asi 1/2 hod. vykynout. Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme cibuli přidáme houby, kmín a podusíme, přidáme kořením ochucené mleté maso a ještě 10 minut dusíme.
2
Vykynuté těsto rozválíme na plech pomazaný olejem, necháme ještě 10 minut kynout, poklademe masem s houbami, posypeme oreganem a pokapeme kečupem. Okraje těsta ptřeme vejcem. Dáme do předehřáté trouby. Před dopečením poklademe plátky sýra. Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

Jablkový koláč z kynutého těsta

Pettole - italské smaženky z kynutého těsta

Pettole - italské smaženky z kynutého…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarda | 25. 1. 2017 12:28

    Recept by bylo možná vhodné upravit a to tím, že snížit množství oleje (tři lžičky a né lžíce). Nebo přidat mouky. Jinak se těsto hodně lepí. A pro začátečníky by bylo vhodné přidat informaci o tom kolik soli se vlastně má dávat do těsta :-))

  • katka | 12. 12. 2015 16:41

    chce to víc mouky, jinak jak říkáte, je z toho lepidlo

  • Aneta | 28. 1. 2014 12:48

    Těsto se mi hrozně lepilo. Nevim co jsem udělala špatně. :-!

  • Anonymous | 5. 1. 2014 13:47

    0,5l vajec ?

  • Marcela Vrabcová | 12. 11. 2005 10:07

    Tohle testo pouzivam na pizzu uz hodne dlouho a uspesne. Vsechny suroviny rovnou smicham a je to snad jedine kynute testo, ktere se mi vzdycky povedlo. Na plech jde pak krasne rozplacat rukama. S mletym masem jsem zkousela poprve, ale taky nam zachutnalo. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Droždí Hladká mouka Houby Kečup - jemný Kmín Mléko Mleté maso Oregáno Plátkový sýr Rostlinný olej Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerová pomazánka se sýrem

Celerová pomazánka se sýrem

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Hummus

Hummus

Grilované cukety a lilky v olejovo-octové marinádě

Grilované cukety a lilky v olejovo…

Dýňový krém

Dýňový krém

Croissanty s čokoládou

Croissanty s čokoládou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Coca-Cola řezy

Coca-Cola řezy

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

144
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
37
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
35
Klasické lečo
Klasické lečo
30
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
20
Švestkový závin s tvarohem (mákem)
Švestkový závin s…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Hvězda Zrádců a farmář Vojta Kotek: Rozdrtil veškerou konkurenci

Hvězda Zrádců a farmář Vojta Kotek: Rozdrtil veškerou konkurenci

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact