• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb po našem
Napište svůj komentář k receptu

Pizza chléb po našem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pizza chléb po našem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 280
      ml voda
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 480
      g hladká mouka
    • 0,25
      kostka droždí

Postup přípravy receptu

1
Pekárna na program těsto. Vykynuté těsto vyndáme na vál. Rozkrojíme na 2 části a každý díl vyválíme na placku. Potřeme kečupem s česnekem, solí a pepřem nebo použijeme domácí lečo třeba i s houbami, poklademe salámem, sýrem... nebo čímkoliv jiným. Srolujeme a každý "závin" vložíme na délku do pekárny. Háky jsou vyndané. Povrch potřeme olejem a posypeme grilovacím kořením. Zapneme na 2 minutky pekárnu na program pečení. Vypneme a necháme asi 15 min. kynout. Potom zapneme pekárnu znovu na program pečení a necháme upéct. Délka pečení 60 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 10:00

    timto zpusobem http://www.recepty.cz/recept/slana-babovka-s-paprikou-a-uzenym-syrem-145463

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 09:54

    muzete dat zavin pect do babovkove formy. trouba predehrata na 180-200°C po dobu 40-45 minut :-)

  • pippiva
    pippiva | 18. 10. 2015 09:52

    udelate klasickym postupem testo, nechate kynout. Muzete udelat jeden trochu delsi zavin a dat jej upect do babovkove formy. Anebo do chlebickove formy. teplota 180-200 °C po dobu 40-45 minut. :-)

  • MJG | 5. 10. 2015 11:25

    A co kdyz nemam pekarnu, jak to upect???

  • mirek | 20. 11. 2011 11:33

    vynikajicí jen se po nim zaprášilo jak byl dobrý

  • ixi
    ixi | 31. 3. 2011 01:35

    Bezva!!! A moooc chutne!!

  • Jana P. | 1. 1. 2009 15:39

    http://www.mamincinyrecepty.cz/chleb/pizza-chleb Tady máte obrázky

  • Gábina H | 9. 12. 2008 14:35

    Podle obrázku bych řekla, že do pekárny vložíte oba záviny. Zapnutí na 2 minuty pečení je asi kvůlui tomu, aby se pekárna zahřála a těsto mohlo opět trochu vykynout. Pak se zapne pečení a chleba(oba záviny) se dopeče.

  • lenka galvasová | 7. 12. 2008 17:45

    Recept vypadá slibně,ale konec jsem trochu nepochopila...zapneme na 2 minuty-tzn.každý zvlášt´?kynout(posléze)znamená-nechat v pekárně?a nakonec,když se peče na závěr-každý kousek zvlášt´?děkuji za odpověd´

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Z mouky/obilovin Svačina Pečení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Chlupaté knedlíky III.

Chlupaté knedlíky III.

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Kuře v sáčku

Kuře v sáčku

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Úterní salát s rukolou

Úterní salát s rukolou

Šunkovo-sýrové karbanátky

Šunkovo-sýrové karbanátky

Banánové smoothie s avokádem

Banánové smoothie s avokádem

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

173
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Rabínův šoulet
Rabínův šoulet
15
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
14
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
14
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Pizza – Langoše
Pizza – Langoše
Pizza bolognese
Pizza bolognese
Pizza čtyř chutí
Pizza čtyř chutí
Pizza chudobka
Pizza chudobka
Pizza Karantena
Pizza Karantena
Pizza Leo
Pizza Leo
  • Recepty.cz
  • Pizza chléb po našem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact