Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Zapečený lilek s parmezánem
Hnětynky
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Třešňovo-čokoládové muffiny
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Nádivkový beránek
Plněné taštičky z listového těsta
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek