• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pivní chléb
Napište svůj komentář k receptu

Pivní chléb

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 75 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 3
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička sůl
    • 0,25
      hrnek cukr
    • 1
      plechovka pivo
    • 0,50
      hrnek máslo rozpuštěné

Postup přípravy receptu

1
Všechny suché ingredience smícháme s pivem. Když máme hotové těsto, dáme do vhodného vymaštěného pekáčku. Přesto přelijeme rozpuštěné máslo.
2
Troubu rozehřejeme na 190°C a pečeme alespoň jednu hodinu.
3
Dáme vychladit tak na 15 min. a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní chléb s cibulkou

Pivní chléb s cibulkou

Pivní kroupy s čočkou

Pivní kroupy s čočkou

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton | 5. 5. 2006 15:12

    My kupujeme zasadne 0.5l ... ne kvuli vareni, ale muj manzilek si rad par da:o]

  • Katerina | 4. 5. 2006 23:34

    Plechovka piva jak velka - ceska 0,5l, nebo zahranicni 12oz = cca 350ml?

  • Michaela Atherton | 28. 4. 2006 14:45

    V tomto receptu slo opravu o Farenheity. Tento chleb dela dle tohoto receptu ma svagrova a vzdy chutna skvele... at rikate co chcete...

  • Yveta | 28. 4. 2006 06:27

    Prosim, nevim jak vy, ale 1/4 hrnku cukru? Anonyme, nevim, ale Tvuj prispevek me primnul k tomu, abych se ozvala. Snal 1 cajova lzicka cukru a navic ja pecu take chleb, kde davam vetsinu tekutiny piva, ale pouzivam instantni drozdi misto prasku do peciva a nepouzivam maslo. Je to mozna dobry receptik na chleba, ale nemam odvahu se do nej pustit. Neco mi tam chybi a bohuzel nevim, jak by se moje chleb.pekarnicka tvarila.

  • Ludmila Chromá | 27. 4. 2006 13:48

    No, ono asi jde o Farenheity, ne o stupně Celsia. Až to někdo zkusíte, dejte vědět, zdá se mi to (na chleba) nějak jednoduché...

  • Jana P. | 27. 4. 2006 12:49

    Na které troubě jde nastavit 375 stupňů?

  • Anonym | 27. 4. 2006 11:07

    Mouku hladkou? 1/4 hrnku cukru - nebude to moc sladké?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Pivo Prášek do pečiva Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso se špenátem

Mleté maso se špenátem

Řez obližprst

Řez obližprst

Rebarborový džem s ananasem

Rebarborový džem s ananasem

Česneková pomazánka - nejlepší

Česneková pomazánka - nejlepší

Turecký med

Turecký med

Kynutý závin

Kynutý závin

Palačinky pečené na sucho

Palačinky pečené na sucho

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Švestkové (třešňové) šátečky s tvarohem

Švestkové (třešňové) šátečky s…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

42
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
41
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
27
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem
Zapečené tortilly s…
27
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
25
Plněné cibulky
Plněné cibulky

Zajímavé články

Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Z odchodu z Národního průšvih! Matásek přichází o rodinu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 22. 10. 2025: Kdo zažije zajímavé setkání a kdo bude muset řešit nečekané situace?

Denní horoskop na středu 22. 10. 2025: Kdo zažije zajímavé setkání a kdo bude muset řešit nečekané situace?

Ženy.cz Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Vadí vám vysoké nájmy? Tak si nestěžujte a uskromněte se!

Blesk.cz Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

Runy podle data narození: Která je ta vaše a co o vás říká

  • Recepty.cz
  • Pivní chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact