• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pivní chléb
Napište svůj komentář k receptu

Pivní chléb

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 75 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pivní chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 3
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička sůl
    • 0,25
      hrnek cukr
    • 1
      plechovka pivo
    • 0,50
      hrnek máslo rozpuštěné

Postup přípravy receptu

1
Všechny suché ingredience smícháme s pivem. Když máme hotové těsto, dáme do vhodného vymaštěného pekáčku. Přesto přelijeme rozpuštěné máslo.
2
Troubu rozehřejeme na 190°C a pečeme alespoň jednu hodinu.
3
Dáme vychladit tak na 15 min. a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní chléb s cibulkou

Pivní chléb s cibulkou

Pivní kroupy s čočkou

Pivní kroupy s čočkou

Nakládaný pivní Hermelín

Nakládaný pivní Hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton | 5. 5. 2006 15:12

    My kupujeme zasadne 0.5l ... ne kvuli vareni, ale muj manzilek si rad par da:o]

  • Katerina | 4. 5. 2006 23:34

    Plechovka piva jak velka - ceska 0,5l, nebo zahranicni 12oz = cca 350ml?

  • Michaela Atherton | 28. 4. 2006 14:45

    V tomto receptu slo opravu o Farenheity. Tento chleb dela dle tohoto receptu ma svagrova a vzdy chutna skvele... at rikate co chcete...

  • Yveta | 28. 4. 2006 06:27

    Prosim, nevim jak vy, ale 1/4 hrnku cukru? Anonyme, nevim, ale Tvuj prispevek me primnul k tomu, abych se ozvala. Snal 1 cajova lzicka cukru a navic ja pecu take chleb, kde davam vetsinu tekutiny piva, ale pouzivam instantni drozdi misto prasku do peciva a nepouzivam maslo. Je to mozna dobry receptik na chleba, ale nemam odvahu se do nej pustit. Neco mi tam chybi a bohuzel nevim, jak by se moje chleb.pekarnicka tvarila.

  • Ludmila Chromá | 27. 4. 2006 13:48

    No, ono asi jde o Farenheity, ne o stupně Celsia. Až to někdo zkusíte, dejte vědět, zdá se mi to (na chleba) nějak jednoduché...

  • Jana P. | 27. 4. 2006 12:49

    Na které troubě jde nastavit 375 stupňů?

  • Anonym | 27. 4. 2006 11:07

    Mouku hladkou? 1/4 hrnku cukru - nebude to moc sladké?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Pivo Prášek do pečiva Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím

Halušky se zelím

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Zeleninová bramboračka

Zeleninová bramboračka

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

48
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
39
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
35
Řízek z Vizovic
Řízek z Vizovic
32
Jarní salát s grapefruitem a avokádem
Jarní salát s…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz A je to venku! Sexbomba Mottlová prozradila pohlaví očekávaného miminka

A je to venku! Sexbomba Mottlová prozradila pohlaví očekávaného miminka

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Pivní chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact