• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Piškotové řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Piškotové řezy II.

autor: juzzy
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškotové řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      plátek listové těsto
    • cukrářské piškoty
    • 2
      ks kakaový pudink v prášku
    • 2
      ks smetana ke šlehání
    • čokoláda
    • mléko na pudink

Postup přípravy receptu

1
Nejprve uvaříme pudink: dáme vařit mléko, v jedné šlehačce rozkvedláme oba pudingy, až bude mléko přecházet do varu přidáme šlehačku s pudinky. Za stálého míchání uděláme klasický pudink, který pak odstavíme a necháme vychladnout (přikrytý sáčkem, aby se neudělal moc velký škraloup). Prozatím si vyválíme 2 pláty listového těsta, měly by být stejné, ve velikosti plechu na pečení.
2
Listové těsto upečeme každé zvlášť, nejlépe se to dělá na rubu plechu na pečícím papíře, aby se nám plát neroztrhal při vyndavání. Mezitím si našleháme druhou smetanu a s vychladlým pudinkem ji smícháme dohromady. 1 hotové listové těsto položíme, už normálně dovnitř, na plech, polijeme 1/2 pudinkové směsi, nato pokládáme piškoty a znovu zalijeme zbytkem směsi. Navrch položíme 2. těsto a nastrouháme čokoládu. Necháme přes noc uležet, aby se piškoty promáčely a druhý už baštíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy s angreštem

Piškotové řezy s angreštem

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy piškotové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina H | 27. 8. 2008 13:31

    Jano, řekla bych, že se pudink vaří ve 3/4 l mléka, další 1/4 l je šlehačka na rozmíchání pudinků.

  • Jana Řezníčková | 6. 8. 2008 11:30

    Neuvádíte z kolika mléka se puding uvaří - když jsou dva pudingy, tak z litru mléka ? Díky za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Vaření Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukrářské piškoty Kakaový pudink v prášku Listové těsto Mléko Smetana ke šlehání
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový žmolenkový koláč

Rybízový žmolenkový koláč

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Mandlový dort

Mandlový dort

Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané

Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen) paličky

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

109
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
26
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
20
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Piškotové řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact