Smažené placky z nastrouhaných uvařených brambor, mouky, vajíčko a másla, podávané posypané moučkovým cukrem nebo obalené v krupicovém cukru se skořicí, pomazané povidly, pokapané smetanou nebo posypané strouhaným tvarohem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit nekynuté lívance bez vajec
RADA: Bramboráky desetkrát jinak! Vyzkoušejte tradiční cmundu nebo bramborák se zelím a slaninou
"Makové milouše" - bramborové placky…
Bramborové placky s brokolicí a pórkem
Bramborové placky s pestem z rukoly a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Hrachová polévka s domácími…
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Kuře s rýží na kari
Houbové placičky s rýží
Česneková pomazánka s mascarpone
Dušené mleté maso se žampióny
Americký dýňový koláč
Salát Caprese II
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem