• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file podle počtu strávníků
    • koření na ryby
    • vegeta
    • chilli
    • šlehačka
    • 1
      ks cibule větší
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • žampiony nebo hlíva ústřičná

Postup přípravy receptu

1
Filé okořeníme, houby očistíme a cibuli nakrájíme na půlkolečka.
2
Na dno zap. mísy klademe střídavě. cibuli, houby, rybu a končíme cibulí a houbama. Klademe těsně na sebe. Nakonec zalejeme šlehačkou do které zamícháme chilli. Může být čerstvá, nebo i sušená. Zapékáme zakryté asi 20 min a bez poklice ještě 10 min., až má pokrm zlatavou barvu.
3
Výborné s bramborovou kaší, nebo vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrášková terina s hlívou ústřičnou

Hrášková terina s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • arkana | 22. 5. 2014 02:47

    Výborný recept. Místo worchestrovské omáčky, kterou jsem neměl po ruce, jsem smíchal smetanu s dijonskou hořčicí a houbovou omáčkou. Skutečná dobrůtka :-)

  • Buchy | 10. 4. 2008 16:41

    Zapoměla jsem ještě napsat, že lze dělat i mikrovlnce ( kratší dobu ) a potom dát pod gril pro zlatavou kůrčičku. Buchy

  • Anonym | 4. 4. 2008 11:51

    Z pangasa jsem to dělal a bylo to žůžo.Dospod jsem dala cibuli a přidala porek a trochu mrkve.Na to žampiony a nakladla zmrzlého okořeněného grilovacím kořením pangase.To všechno jsem pokryla tenounkými plátky libové anglické.do rohů kousíček másla a upekla.Ani sýr ani smetanu jsem nedala.S bramborem výborné.PS

  • Jana Remková | 3. 4. 2008 12:43

    No,hups a je tady tip na nedělní oběd.Mám plný mražák filetů s pangasia,tak snad mohou být tady na tu přípravu ryb.Děkuji za recept a k hodnocení se vrátím po konzumaci.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Koření na ryby Rybí file Šlehačka Sojová omáčka Vegeta Worcestrová omáčka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Linecký tvarohový koláč

Linecký tvarohový koláč

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Jahodová Pavlova

Jahodová Pavlova

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Italské těsto a výborná pizza

Italské těsto a výborná pizza

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

236
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
194
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
77
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Knedlíky s borůvkovým…
71
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
62
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Pikantní plátky
Pikantní plátky
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní poke bowl s tuňákem
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní segedínek
Pikantní segedínek
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
  • Recepty.cz
  • Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact